perjantai 12. joulukuuta 2014

Intohimoa

Kuten aiemmin kirjoitin, oli meillä viikko sitten pitkästä aikaa, vuosien tauon jälkeen studioviikonloppu.

Muusikkokaverini tuli Espoosta jälleen Tampereelle, ja alettiin virittää hommaa uudestaan käyntiin. Juurikin Nervous+Anxious nimellä tämän samaisen kaverin kanssa tehtiin melko tiiviisti yhdessä musiikkia vielä alle kymmenen vuotta sitten. Julkaisuitakin ehti kertyä yhteensä 18, joista suurin osa yksittäisiä biisejä kokoelmilla, mutta joissa osassa myös useampia kappaleita. Lisäksi kaksi omakustanne-ep:tä tuli tuolloin julkaistua vinyylillä. Suunnitelmissa on uusien julkaisuiden lisäksi myöskin laittaa nuo pari vanhaa jossakin vaiheessa digitaaliseen jakeluun, mutta kaikki nämä suunnitelmat ovat vielä piirustuspöydällä.

Nyt juuri tärkeää oli laittaa homma uudestaan käyntiin, ja sen lisäksi, että saatiin suunniteltua tulevaa, onnistuttiin myös kirjoittamaan ihan kokonaan täysin uusi biisi viikonlopun aikana. 'Passion' kuvastaa nimenä sitä intohimoa, mikä meillä on tähän 90-lukulaiseen äänimaailmaan, ns. vanhankoulun breakbeatiin. Ja ilman intohimoahan ei ole mitään! Biisin pääsee kuuntelemaan Souncloudista alla olevasta linkistä.

Ps- olen ollut tämän viikon flunssassa, ja kun heräsin äsken päiväunilta, oli upeaa lukea tulokset tasa-arvoisen avioliittolain toisesta äänestyksestä. Pari viikkoa sitten oli jännät paikat, kun ehdotus meni ensimmäiseen äänestykseen eduskunnassa, mutta jo silloin se eteni suuren valiokunnan käsittelyyn, ja nyt lopulta laki hyväksyttiin! 12.12.14 Suomi otti askeleen kohti yhdenvertaista ja tasa-arvoista tulevaisuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.