sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viimeinen keikka

Alkuviikosta postissa saapui myös vihdoin odottelemani PMMP:n Viimeinen keikka Blu-ray. Virallinen julkaisupäivä oli jo 14.11 ja tilauksen olin tehnyt jo aikaa sitten, kuten kerroin aiemmassa aiheeseen liittyvässä postauksessani. CDON vain mokasi tämänkin lähetyksen, ja sain sen myöhässä.

Olen nyt ollut pettynyt puljun toimintaan jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä, sillä vain muutama viikko aiemmin tekemäni levytilauskin jäi tulematta, sillä myynnissä ollutta tuotetta ei yllättäen löytynytkään varastosta, ja he peruivat tilaukseni. Mutta onneksi tämä sentään tuli, joten asiaan!

PMMP siis heitti kaksi lopetuskeikkaa reilu vuosi sitten syksyllä Helsingin jäähallissa, joista jälkimmäinen päätyi kokonaisuudessaan tälle julkaisulle. Ja miten huikea lopetus bändin upealle kymmenvuotiselle uralla se onkaan. Ekstroista ei juurikaan ole mitään mainitsemisen arvoista, mutta itse keikka on liki kolmetuntinen, ja sisältää 28 biisiä välispiikkeineen. Läpileikkaus bändin koko uralta yhden illan aikana. Itselleni viimeiseksi keikkakokemukseksi jäi ikävä kyllä Pakkahuoneen show reilu kaksi vuotta sitten kesällä, mutta onneksi muistot säilyvät, ja matkan varrelta hyllyyn on tarttunut kaksi kirjaa ja tämän levyn lisäksi myös loistava DVD.

Kiitos Paulalle, Miralle, Mikolle, Juholle, Heikille ja Jorille kaikista hienoista hetkistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.