lauantai 29. marraskuuta 2014

Reteetä baariruokaa

Kuten mainitsin taannoisessa postauksessani August von Trappesta, käytiin silloin vielä illalla täyttämässä mahamme 2h+k baarin siivillä. Olen todella innostunut tästä paikasta, sillä olen nyt ensivisiittini lisäksi käynyt täällä jo kolmesti uudelleenkin. Todellinen kasvojenkohotus tälle baaripuolelle siis!

Tällä viikolla meinaan käytiin jälleen kaverin kanssa testaamassa jo ensimmäisestä kerrasta saakka kehumani Reuben uudelleen. Kaverini tätä ei ollut maistanut, ja koska koko on niin valtaisa, halusin jakaa kokemukseni jonkun kanssa toistamiseen. Tällä kertaa tosin jaettiin leipä puoliksi, sillä pöytään oli tarkoitus tilata myös siipiä.

Jo edellisellä kerralla maistamani siivet nimittäin hyppäsivät kertaheitolla Tampereen kärkeen, ja horjuttamaan Hookin ykköspaikkaa. Kaksion siipikastikkeet ovat todella hämmentävän hyviä, ja vaihtoehtona on myös perus Texas Pete -soosien lisäksi muutamia paikan itse tekemiä kastikkeita, kuten esimerkiksi teriyaki ja reggaereggae. Näitä kahta jälkimmäistä sain maistaakseni jo edellisellä kerralla oman annokseni kylkeen, ja mukavaa vaihtelua ne toivatkin, toisinaan voi kokeilla erilaisiakin juttuja. Itse tosin olen hieman samalla tavalla puristi siipieni suhteen, kuin hampurilaisenikin, että liikaa ei niiden kanssa kannata kikkailla. Siivet toimivat siis kuitenkin edelleenkin parhaiten nimenomaan Texas Petellä ja Aurajuustodipillä. Siivistä ja niiden merkityksestä Tampereella kirjoitin noin vuosi sitten melko kattavan postauksen täällä.

Ja nyt kun vielä kaverini, joka myös on vannonut kanssani juuri Hookin nimeen, piti näitä maukkaampina, voidaan ehkä todeta, että se on jäämässä kaikkien näiden vuosien jälkeen tulokkaiden jalkoihin. En tiedä, onko viime keväisellä omistajanvaihdoksella tekemistä asian kanssa, onko siellä ehkä vaihdettu tavarantoimittajaa, vai onko taso jostakin muusta syystä laskenut? Jokatapauksessa taidan jatkossakin käydä pääasiassa täällä ja ehkä joskus Sticky Wingersin Dugout -baarissa, kun siipiä haluan. Meinaan itsetehtyjen kastikkeiden ohella täällä myös Aurajuustodippi todella maistuu Auralta. Eikä siinä Reubenissakaan moitteita ollut, lähdin kymmenen siiven ja puolikkaan leivän jälkeen taas aivan ähkyssä kotiin. Loppulasku jäi silti alle 20 euroon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.