torstai 6. marraskuuta 2014

Bout of Thrones

Aika vahvasti Game of Thrones -vaikutteisella nimellä mennään lauantaina, kun Tampereella pelataan rollerderbyn Suomi Cupin finaalipelit. Ja mistä sitten on tarkalleen kysymys?

Roller Derby Finland ry:n hallinnoimaa Roller Derby Suomi Cupin mestaruussarjaa on pelattu kuuden joukkueen kesken seitsemän turnauksen runkosarjana tammikuusta lokakuuhun.

Finaaliturnaukseen osallistuvat runkosarjan neljä parasta joukkuetta. Runkosarjan ensimmäiseksi sijoittunut Helsinki Roller Derby kohtaa päivän ensimmäisessä ottelussa runkosarjan neljänneksi sijoittuneen Dirty River Roller Grrrlsin Turusta. Toisessa ottelussa toisistaan mittaa ottavat runkosarjan kakkonen Kallio Rolling Rainbow ja kolmonen Tampere Roller Derby. Otteluiden voittajat etenevät finaaliin ja häviäjät pronssiotteluun. Kaikki neljä ottelua pelataan peräkkäin.

Kävin viime talvena tutustumassa tähän lajiin livenä samassa paikassa ensimmäistä kertaa, ja kirjoittelinkin siitä silloin. Nyt Tampere Roller Derby ry. kutsui mut seuraamaan tätä tapahtumista merkittävintä, ja aionpa todella niin myös tehdä. Semifinaaleihin en harmillisesti ehdi, mutta pronssipeli ja finaali olisi tarkoituksena päästä katsomaan. Tosin voi olla, että ei edes heti aamupäivästä kykenisi, huomenna kun on taas tiedossa näihin taloyhtiön luottamustehtäviini liittyvä saunailta/ilmaisen viinan bileet...

Suosittelen myös muita lajista kiinnostuneita lähtemään paikalle, lippuja saa sekä ovelta, että Tiketistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.