keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Uutta pukinetta

Nää päivän asukuvat ei tosiaan nykyään oo ees sen päivän kuvia, jolloin ne on otettu, ja tuntuu, että hyvä jos kerran kuukaudessa tälläseen enää venyy :)

Nytkin ajattelin vain tehdä tästä uuden postauksen, koska tajusin että taaskaan en ole esitellyt viimeisimpiä vaatehankintojani. Mitään ihmeitä nyt ei oo tullut osteltuakaan, mutta kuukausi takaperin kävin tosiaan Roskassa järjestetyllä baarikirppiksellä, ja sieltähän matkaan tarttui, sekä tuo päällä oleva ruotsalaisen Denim Demonin kauluspaita, mutta myös ihan tamperelaisen Huh Huhin Märkä mirri -kangaskassi. Koko baarikirppiksen idea oli kyllä siisti, ja ilmeisesti suosiota oli sen verran hyvin, että tälläistä olisi tarkotus järjestää uudelleenkin. Baari oli auki ja kahdessa kerroksessa oli paljon ostettavaa, miehillekin.

Lisäksi kuvan Converset on myös uudet, tilasin ne samalla kertaa Amazonista, kun tilasin tämän kirjan. Consseille tuli postikuluineen hintaa alle 50€, joten todellakin kannattaa tilata ulkomailta. Ensimmäinen kuva on otettu August von Trappen aulassa, ja toinen Vapriikin Revontuli -näyttelyssä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.