torstai 21. elokuuta 2014

Syystamineissa

Niin ne vaan vuodenajan nopeasti vaihtuvat. Kirjoittelin vasta kesävaatteista reilu pari viikkoa sitten, ja ihan muutamassa päivässä tunnelma on muuttunut kesästä syksyyn. Ihan näin paljon ei kuitenkaan tule shoppailtua, miltä julkaisutahti nyt vaikuttaa, vaan nää tuppaa melkein pääsääntöisesti olemaan tälläisiä koontipostauksia.

Jo ennen Flow Festivalia kävin katselemassa vaatteita täällä Tampereella, ja täydentämässä varastoani H&M:ssä, sillä kuten aiemmin todettua, mulla on ollut niin hirveän vähän kesäisiä vaatteita, ja festarien aikaan kelit olivat sellaiset, että halusin varautua reissuun parilla paidalla per päivä. Pitkähihaista löytyy kyllä, mutta etenkin ihan perus t-paitojen kanssa on vähän niin ja näin. Syy on lähinnä pieneksi jääneet koot. Niinpä onnistuin löytämään sieltä melkoisen nipun paitoja, pari ihan simppeliä yksiväristä paitaa, vaaleanharmaan ja pinkin, sekä alla olevissa kuvissakin osittain näkyvät pitkähihaisen raitapaidan että printtiteepparin.

Lisäksi samalla ostosreissulla mukaan tarttuivat jälleen uudet tummanharmaat pillifarkut. Nämä ovat kaiketi ihan samanlaiset, jotka tilasin alkuvuodesta saman puljun nettikaupasta. Kovin laadukkaita ne eivät ole, ja edelliset repesivätkin takapuolesta jo alkukesästä. Kahdenkympin hinnalla ei tosin kovin kummoista laatua voi odottaakaan, mutta ehkä näillä nyt syksyn pärjää. Farkut ovat jalassa myös kuvissa.

Tuoreimpana ostoksena kuitenkin on viime viikolla Varustelekasta tilaamaani Saksan armeijan Bundeswehrin maastoparka. Näitähän mulla on ollut pari aiemminkin, mutta tavallisena lyhyenä versiona. Nyt ostamani takki on kuitenkin sopivampi pidemmälle syyskeleihin, sillä siinä on huppu, se on pitkä, ja sen alle mahtuu vielä kunnolla paksua välipaitaa. Kaiken lisäksi takin piti olla käytetty, mutta se on niin priimakuntoisen näköinen, että en pysty millään uskomaan sen olleen koskaan käytössä. Tosin hintakin oli jopa lähes kymmenkertainen aiempiin samasta firmasta ostamiini takkeihin verrattuna. Kolmekymppiä on silti hyvästä syystakista lähes pilkkahinta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.