tiistai 5. elokuuta 2014

Kesäkamppeissa

Vaikka kesäloma on käytännössä ohi, niin kesä jatkuu. Viime viikolla lööpeissä oli, että lämpimät säät jatkuisivat lokakuulle saakka, ja tällä viikolla Venäjältä odoteltiin oikeita superhelteitä. No ihan niin kuumia päiviä ei tullut mitä oletettiin, mutta varsin mainiota kesäkeliä kuitenkin ennustellaan vielä 10 vuorokauden säässäkin.

Tajusin myös, että taas on vierähtänyt todella pitkä aika siitä, kun olen jotakin vaatehankintojani esitellyt, joten olikin hyvä aika käydä läpi kesällä tehtyjä ostoksia.

Jo kesäkuussa tuli H&M:ltä tilailtua shortseja ja paitaa, shortsit näkyivät itse asiassa jo Kölnin reissun kuvissakin. Kevyet ja mukavat kangasshortsit olivat olleet haussa jo pidemmän aikaa. Olen sellainen kesävaateihminen, että en lainkaan tykkää pukeutua shortseihin, olen tainnut asiasta joskus aiemminkin avautua, mutta tälläisillä keleillä ei vain ole mitään muuta vaihtoehtoa. En edes muista, milloin olisin vetänyt pitkät housut jalkaan, jos noita uusien hankintojen farkkuja ei lasketa. Mutta viimeksi nekin olivat päällä vain parina päivänä Tammerfestien aikaan.

Henkkamaukalta tilailin vielä toistamiseenkin tossut ja pari paitaa, toinen yksivärinen perusteeppari, toinen tuo kuvissa näkyvä pitkähihainen ruutupaita. Lisäksi Unkarissa tulikin sitten shoppailtua alkuperäisiä suunnitelmia enemmän, ja pari käyntiä lempikaupoissani Bershkassa ja Pull and Bearissa tuotti heti tuloksia.





Bershkasta löytyivät nuo ensimmäisen kuvan t-paidat, myös hihaton, sekä vaaleansiniset shortsit. Lippis on New Yorkerista. Pull and Bearista puolestaan löytyi vihdoin Keith Haringin kuvioprinteillä varustettuja vaatteita. Haringin taide on kiehtonut minua kaikenlaisesta katukulttuurista kiinnostuneena jo nuoresta iästä lähtien, jopa enemmän kuin muuan Andy Warhol. Lisäksi se on aitoa kasaria parhaimmillaan, ja ehkä juuri siksi 80-luvulla lapsuuteni eläneeni se vetoaakin muhun niin paljon. En vain ollut aiemmin koskaan törmännyt printtiin vaatteissa ennen tätä, joten luonnollisesti olisin halunnut poistaa kaupasta aika paljon muutakin. Valikoimassa oli useita erilaisia t-paitoja, sekä myös huppareita. Harmi kyllä minun kokoisiani paitoja löytyi vain tästä yhdestä paidasta. Kävin kyllä peräti kolmessa eri P&B:n liikkeessä etsimässä, niitä kun on Budapestissä useita.

Pitää muuten kehaista yhtä viime reissulla löytämääni uudehkoa kauppakeskusta uuden metrolinja 4:n Újbuda-központin metroaseman, ja myös 4-ratikan päätepysäkin vieressä. Allee on positiivinen lisäys kaupungin shoppailutarjontaan, ja ainakin aamupäivällä rauhallinen esimerkiksi suurimpaan, eli WestEndiin verrattuna, mutta siellä oli silti monia hyviä liikkeitä. Täältä ostin myös mm. aiemmin mainitsemani uuden muistikortin kameraani.

Myös revityn näköiset boyfriend -farkut ovat jälkimmäisen kauppakeskuksen Pull and Bearista. Noin leveälahkeisia farkkuja en ole ostanut ainakaan viiteen vuoteen, mutta pienet yksityiskohdat, ja erityisesti henkselit tekivät näistä alennushintaisista housuista must hankinnan.






2 kommenttia:

  1. Kiva rento kesätyyli, ja hei ei noi shortsit pahat ole, opettele vaan tykkäämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikansa se vie :) Mun ideaalikamppeet olis pillifarkut ja ruutupaita, aina. Ehkä pipo päässä :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.