perjantai 13. joulukuuta 2013

Tampere iltavalaistuksessa

Joululahjaostokset aivan paria viimeistä lukuunottamatta alkavat olla plakkarissa. Kävin myöskin kääntymässä Keskustorin Joulutorilla yhtenä päivänä, mutta tällä kertaa sieltä ei lahjaideoita irronnut. Ehdin silti räpsiä muutaman kuvan vielä kun täällä oli lunta maassa, nythän kaikki on taas sulanut pois.

Mitä muuten tulee näihin Tampereen perinteisiin ja kauniisiin valaistuksiin talviaikaan, alkaa niiden kohdalla yksi aikakausi olla takana. Kaupunki on nimittäin vaiheittain muuttamassa Valoviikkojen konseptia, ja nykyiset vanhanaikaiset valot on tarkoitus korvata rakennuksiin heijastettavilla valoinstallaatioilla vuoteen 2015 mennessä, kaupunki on siitä tiedottanut jo tämän vuoden vaihteessa. Vaikka perinteiset valot ovatkin tuoneet mukavalla tavalla vaihtelua synkkään talveen, näyttävät havainnekuvat kyllä todella upeilta nekin, katso ne YLE:n uutisista.

Seuraavaksi voikin alkaa suunnitella sitten omaa joulua. Siihen kuuluu takuuvarmasti tälläkin kertaa jouluruokaostokset Kauppahallissa. Kyseessä on jo pitkä henkilökohtainen perinne, eikä sitä ole mitään syytä lähteä muuttamaan, käyn muutenkin hallissa aivan liian harvoin.

Eiköhän sieltä siis ainakin juustoja ja kaloja tartu matkaan. Ravintola 4 Vuodenaikaa avasi itseasiassa aivan Nygreniä vastapäätä myös hiljattain oman tuoremakkarakojun, josta voisinkin joulun alla käydä hieman kinkunkorviketta hakemassa. Sitä ennen on vielä kuitenkin paljon kaikenlaista puuhaa!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä juu. Vähän sitä joutuu aina hakemaan, kun kaikki ovat aina muualla jouluna ja itsellä on tylsää kotona, mutta... life is what you make it!

   Ihan mukavaa mulla oli viime joulunakin, vaikka silloin tosin oli kissavieras seurana :)

   Poista
 2. Tykkään kuvista. Sullon hyvä kamera ja oon semisti kade.

  ja Tampere ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ollu tosi tyytyväinen itekkin tohon EOS 1100D:hen. Noinkin peruskameraksi yllättävän hyvä!

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.