sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Mitä löytyi Designtorilta?

Ajatus jakaa Designtori kahdelle päivälle oli ehdottomasti kävijäystävällisempi vaihtoehto. En tiedä sitten, mitä mieltä näytteilleasettajat ovat siitä, että joutuvat hommiin kahtenä päivänä. Ei luulisi haittaavan.

Aiempina vuosina Pakkahuone on yksinkertaisesti ollut aivan liian täynnä. Jakamalla tapahtuma useammalle päivälle, kävijämäärä oli saatu ilmeisen onnistuneesti tulemaan eri aikoina ostoksille. Tai ainakin eilen siellä seassa mahtui jopa kävelemään välillä :)Ja mitä tarttui matkaan? Monella myyjällä oli ehdottomasti hyviä tarjouksia. Etenkin jos olet Superyellown ystävä, kannattaa vielä tänään suunnata paikan päälle. Heillä oli parhaimmillaan pipoja jopa viidellä eurolla, ja kalliimmatkin tuotteet olivat alkaen 10-15 euroa. Itse en tuollaisia käytä, joten jätin ne muille. Myös Pisama Designin tuotteet, sekä Erikaworksin ja Palonin korut herättivät mielenkiintoni, mutta tällä kertaa koruille ei ollut tiedossa sopivaa vastaanottajaa. Sieltä löytyy kuitenkin mielestäni tämän Designtorin parhaat joululahjaideat.

Tietysti myös iki-ihana Uhana Design on siellä myymässä mm. Rosvokissa-, ja nyt uutuutena Rosvokarhukasseja! Tuo Uhanan pipo on kyllä sairaan makea myöskin, ehkä jossain vaiheessa raaskin ostaa sen, näin joulun alla ei tosin sovi vain itseä pelkästään ajatella :)

Sen sijaan ostin tietysti kaikki joulukorttini tuolta. Kun tarvitsen kortteja, luottokauppani on Polkka Jam. Heiltä löytyy aivan mahtavia kortteja, jotka todella erottuvat tavallisten joukosta. Lisäksi ostin myös pari Hanna-Riikka Heikkilän suunnittelemaa korttia Kanelikaupan myyntipisteestä. Kaksi Två oli paikan päällä vain eilen, mutta minun onnisti napata matkaan vielä tuo mustavalkoinen kiehtova printtipaita, joka oli viimeinen kokoani ja maksoi vain kympin! Enempää ei tällä kertaa tullut tuolta ostettua, mutta olin kyllä harkitsemassa uutta visiittiä sinne tänään. Saapa nyt vielä nähdä. Voi olla, että ei kuitenkaan tule lähdettyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.