perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsepäisyyspäivän pakinointia

Olen vissiin tässäkin suhteessa outolintu, koska mua ei koskaan ole kiinnostanut istua telkkarin ääressä, ja tuijottaa Linnan juhlia. Tänä vuonna jopa vielä vähemmän, kun ne järjestetään Tampere-talossa. Mutta sen ansiosta tai siitä huolimatta olen tehnyt itselleni tämän ylimääräisen vapaapäivän poikkeuksellisen mukavaksi. Ennustettu lumimyrskykään ei lämpimässä kodossa paljoa haittaa kun hain jo eilen syötävää ja juotavaa tarpeeksi varastoon, mm. kiinalaista ruokaa pikkukiinalaisesta.

Täällä ei myöskään katsella Tuntematonta sotilasta. Sen sijaan ajattelin chillata sohvalla ja maratoonata katsomattomia kesällä tilaamiani Aki Kaurismäki -elokuvia Linnanjuhlien sijasta. Mikään ei kuvaa suomalaisuutta paremmin, kuin Kaurismäen elokuvat. Siinä sitä itsepäisyyttä mulle :)

Huomenna sitten onkin jo muita suunnitelmia. Viikonloppuna Tampereella Pakkahuoneen ja Klubin täyttää poikkeuksellisesti molempina päivinä, sekä lauantaina että sunnuntaina joulun Designtori. Jälleen vuoden paras tapa hankkia vähän erilaisempia joululahjoja. Suurin osa näytteilleasettajista on paikalla molempina päivinä, mutta osa vain joko lauantaina tai sunnuntaina. Kannattaa tsekata linkistä ylempää. Huomenna olisi myöskin Klubin puolella illalla Hang The DJ!, mutta itse en ole vielä päättänyt, mennäkö vai eikö mennä.

Jack The Roosterin pikkujouluja puolestaan vietetään ensi viikon perjantaina, kutsuja saa Roosterin baaritiskiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.