torstai 12. joulukuuta 2013

Pyynikillä munkilla

Tai eipäs sittenkään! Legendaarinen Pyynikin Näkötornin Kahvila avasi marraskuun lopussa kahvilan Keskustorille, Tampereen ytimeen, entisen Wrong Noodle Barin tilalle. Pyynikin Munkkikahvila nimellä kulkeva paikka saa vielä lopulliset ikkunateippauksensa myöhemmin, mutta jo nyt kahvila toimii täydellä teholla.

Kävin viime viikonloppuna Designtorin lisäksi keskustassa muutenkin tekemässä joululahjaostoksia, joten päätin pistäytyä vihdoin myös koettamassa tämänkin paikan. Ja kyllä voi munkki olla hyvää, samaa tavaraahan se tietenkin on, kuin näkötornillakin, mutta tämän parempaa vain ei ole! Miten voikin munkkitaikinoissa olla eroa?

Sisustuksessa on varmasti ollut tarkoitus mukailla näkötornin kahvilan henkeä, sillä modernin asemesta kahvila on erittäin perinteikkään oloinen. Se kyllä sopii konseptiin oikein mainiosti, ja itseä miellyttivät erityisesti liitutauluhinnasto ja hienot teolliset valaisimet. Ei jäänyt tämä visiitti ainoaksi, tuolla sijainnilla ja tällä tuotteella Keskustorin munkkikahvila tulee jäämään pysyvästi pistäytymispaikaksi. Aina silloin, kun munkkia tekee mieli :)

Loppuviikon menotärppeinä onkin sitten Roosterin pikkujoulut huomenna, ja lauantaina Annikin joulumarkkinat Tammelassa. Siellä olisi mahdollisuus katsella taas hieman erilaisia joululahjavinkkejä ja aistia vanhan ajan tunnelmaa kauniissa pihapiirissä. Itse kävin Annikinkadulla viimeksi toukokuussa Siivouspäivän aikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.