keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Lemmikkikaupan kellarissa

Pet Shop Boys ei ole ainoastaan tehnyt loistavaa omaa musiikkia, vaan tietysti useita covereita kuten mm. edellisessä postauksessa ollut 'I'm Not Scared'. Sitäkin tunnetumpia varmasti ovat erityisesti mm. Elviksen tutuksi tekemä 'Always On My Mind' sekä Village People cover 'Go West'.

Näiden lisäksi bändi on tehnyt enemmän oman kuriositeettiviisarini väräyttäviä kappaleita ja kokonaisia levyjäkin toisille artisteille, kuten mm. Liza Minnellille ja Robbie Williamsille. Ovatpa he remiksanneetkin muita artisteja, kuten vaikkapa David Bowieta. Ehkä kaikkein erikoisin kuvio liittyy tuohon 'We're The Pet Shop Boys' kappaleeseen. Nimestään huolimatta se ei ole alkuunkaan Pet Shop Boysin kappale. Sen on alun perin tehnyt new yorkilainen My Robot Friend, ja PSB versioi sen Robbie Williamsin levylle muutama vuosi myöhemmin.

Näistä alla olevista kappaleista erityisesti itselleni tunnearvoa on tuolla 'Don't Drop Bombs' kappaleella, sillä se löytyi jo aikanaan Hit Attack! kokoelmakasetilta, jonka ostin ala-asteikäisenä. Biisinä se oli yksi sen kasetin parhaista, kuten myöskin samalta PSB:n tuottamalta 'Results' levyltä löytyvä 'Losing My Mind' coverkin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.