maanantai 9. joulukuuta 2013

Piparihipsterin uusi paita

Tässä vielä pari in-action kuvaa lauantaina Designtorilta ostamastani Kaksitvån paidasta ja vähän hipsterihassuttelua näin joulun odotuksen kunniaks kans. Eikö ookkin makee lookki? :)

Tykkään tosta paidasta todella paljon, ja onnistui vielä löytyä aika hyvä mallikin. Aiemmat saman lafkan paidat ovat olleet slimmimpää sorttia, ja se malli ei pulskalle oikein istu. Harvoin myöskään annan kenenkään ulkopuolisen puuttua omaan tyyliini, mutta tällä kertaa myyjä tiesi kyllä heti kun näki mut, et mikä mulle sopii. Itse asiassa yleensä jos liikkeessä myyjä tulee kyselemään että tarvitsenko apua, se lähinnä ärsyttää. Mutta tosiaan tällä kertaa oikea malli ja koko tulivat kuin apteekin hyllyltä, se on todellista ammattitaitoa!

Pipa Tigerista neljällä eurolla, pipari uunista :)

Piti tuossa jo pari viikkoa sitten kirjoittaa U2:n uudesta biisistä, mutta video otettiin aika nopeasti pois YouTubesta tekijänoikeussyistä. Nyt se löytyy kuitenkin bändin viralliselta Vevo-kanavalta ja biisinä tykkään sen rouheasta ja orgaanisemmasta saundista todella paljon. Vanha lempibändini 80- ja 90-luvuilta kun on 2000-luvulla yhä harvemmin onnistunut enää tekemään täsmäiskuja biiseillään. Eikä tämäkään perinteiseltä U2:lta kuulosta, mutta uusiutuminen aika ajoin onkin tarpeen, ja siinähän bändi on historiansa aikana onnistunut useasti.

'Ordinary Lovea' kuullaan ensi vuoden alkupuolella Suomen ensi-iltansa saavassa dokumentaarisessa elokuvassa Pitkä tie vapauteen, joka perustuu viime torstaina kuolleen Nelson Mandelan elämänkertaan ja kertoo yhden maailman merkittävimmän miehen tarinan. Se on myös elokuva, joka on pakko nähdä.
4 kommenttia:

  1. Hiano pipa ja paitaki vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä varsinki paidasta. Laatua Tigerista ei kyllä saa. Ostin samaan aikaan lauantaina Thinsulaten hanskat sieltä kans, ja ne on jo sormesta rikki kahden käyttökerran jälkeen...

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.