lauantai 21. syyskuuta 2013

Jäätelöä ja syyssuunnitelmia

Tänään siis kutsuu Monsters of Pop! Jippee. Muutakin fiilistelyn aihetta on, sillä pitkän työviikon jälkeen ylitöineen kaikkineen sain vihdoin varattua pienen muutaman päivän kaupunkiloman lokakuulle.

Tällä viikolla ei ajatukset juuri olekaan muussa pyörineet kuin työssä ja tulevassa lomassa. Pari kymmentuntista työpäivää ja yksi kaksitoistatuntinen takasi, että ei hirveästi enää ehdi muuta tekemään kuin olemaan kotona. Monelle se saattaa olla ihan arkipäivää, mutta itselle riittää kahdeksan tuntia.

Niinä kahtena päivänä, kun kuitenkin olin normaalin työpäivän verran toimistolla, ehdin vihdoin testaamaan Koskikeskukseen tulleen uuden Minetin jäätelöbaarin, sekä käymään Canonin tarjoamalla valokuvauskurssilla Scandic Hotel Cityssä. Kiitos Canonille jälkimmäisestä hienosta mahdollisuudesta, lähitulevaisuus näyttää, oliko kurssista mitään hyötyä :)Minetti on kyllä tullut kovalla rytinällä Tampereen jäätelömarkkinoille, ja pahoin pelkään, että suurin kärsijä tässä on Tampereen Jäätelötehdas. No, pitää kyllä rehellisesti myöntää, että jäätelötkin ovat parempia, vaikka edellä mainittukin sentään perinteiset Valiot ja Ingmanit hakkaa.

Minetissä tuli maisteltua neljää eri makua ja lähes jokainen niistä oli aivan ylivoimaisen hyvää. Harmi kyllä he eivät vielä olleet saaneet konseptiaan kuntoon suunnitellun mukaisesti, ja tarjolla ei vielä ollut muita jäätelöstä valmistettuja tuotteita, kuten donitseja ja kakkuja. Niitä odotellessa kuitenkin tavalliset maut kelpaavat kyllä. Nämä jäätelöbaarit aukesivat otolliseen aikaan, toinen aukesi hetki sitten rautatieaseman uuteen Foodstationiin ja ulkona ei jäätelökioskeja enää kovin pitkään kannata auki pitää. Ehkäpä ulkokioskejakin on ensi kesänä jo enemmän kuin nyt!
8 kommenttia:

 1. Siis herranjumala miten herkullisen näköistä jäätelöä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä-PÄ! Tossa ekassa kuvassa takana oleva taulu sisältää kaikki eri maut, jota on tarjolla kunakin päivänä. Että siitä voi laskeskella, mitä kaikkee on :P

   Poista
  2. Pitänee pistäytyä kunhan joskus taas Tampereella tulee käytyä. Kalorit paukkuu vaan hittojako tuosta :D

   Poista
 2. Tampereen Jäätelötehtaan jätskit ovat kyllä suurinta herkkua, mutta voisipa tuotakin paikkaa käydä testaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa neljää eri makua, saa 7€ ja tulee edullisemmaks kuin Jäätelötehtaan annokset :)

   Poista
 3. ÄÄÄRH! Mitä jäätelöö, mä haluan!!

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.