sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kaksi kovaa keikkaa

Eiliset keikat olivat loistavia! Keikkapaikkana O'Hara's on kyllä nykyisellään todella pieni, omat kokemukset alakerrasta kun ovat vuosien takaa, ja mielestäni tila oli silloin suurempi. Keikkojen sijaan siellä oli silloin tosin mahdollisuus pelata biljardia. Onneksi en tullut kipeämmäksi, vaikka tämä flunssa tuntuu edelleen kolkuttelevan oven takana.

Harmi vain, että puoli yksitoista on tässä kaupungissa auttamattoman aikainen minkään keikan alkaa, kuten on tullut useasti aiemminkin todettua. Todella kovasti mut vakuuttaneen Tallinn Daggersin aloittaessa, tosin lähempänä yhtätoista, oli alakerrassa vielä runsaasti tilaa. Se ei tietysti ollut multa pois, mutta bändille tilanne ei varmasti ole niin mieluinen.

Ei sinne alakertaan hirveästi ihmisiä edes sovi, mutta Big Wave Ridersin aloittaessa oli yleisökin alkanut löytää keikan paremmin. Ainakin suhteellisen hyvin siellä oli asiakkaita, vaikka ei se vieläkään täynnä ollut. Jälkimmäinen bändikään ei jättänyt millään tavalla kylmäksi, itse asiassa setti oli todella hyvä läpileikkaus vanhempia ja uudempia biisejä, ja ehkä jopa paras BWR-keikka jolla olen ollut. Nautin yhtälaisesti niin molemmista keikoista, kuin loistavasta Guinnessista, joka maistui paremmalta kuin missään toisessa tamperelaisessa pubissa :)

Tällä viikolla ylityöt menivät joten kuten omalla painollaan, vaikka tiistaina olin kyllä aika jäässä maanantain työrupeamasta. Edessä on vielä toinen samanlainen viikko, mutta sitten on ylityöt toistaiseksi tehty. Koko viikko on mennyt lentoja selaillessa, mutta en ole vielä päättänyt, matkustellako syksymmällä kotimaassa vai lähteäkö ulkomaille.
4 kommenttia:

 1. Mun mielestä O`Harasin alakerta on hands down paras keikkapaikka mitä Mansesta löytyy, juuri tuon pienen koon vuoksi, jolloin tunnelma nousee kattoon ja hiki virtaa. Se on kaikessa kälyisyydessään ihan mahtava.

  Ja O`Haras kantapaikkana muutenkin ihana! Saatan olla vähän puolueellinen suosikkiani kohtaan, mutta väliäkö tuolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatatpa olla :) Mutta joo, olin onnistunut missaamaan sen. Diggasin kyllä, ja hyvät oluet nam!

   Itse asiassa se tais olla jo O'Hara'sin edeltäjä, jossa kävin Halluween-trancebileissä, silloin se alakerta oli isompi.

   Poista
  2. Muistan bilispöydän, mutta TRANCEbileet siellä alakerrassa, wtf :D

   Poista
  3. Joo ja vielä psytrance... ehkä se ei oo niin justiinsa.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.