torstai 19. syyskuuta 2013

Balettikoulusta kajahtaa

Tosiaan, kuten edellisessä postauksessani mainitsin, rupesin jälkikäteen harkitsemaan Monsters of Pop-lipun ostoa myös Telakan lauantaihin. Ja tulihan se haettua. Tästä johtuen ajattelin vielä käydä läpi nuo kaksi kolmesta siellä esiintyvää kiinnostavahkoa bändiä.

The Lieblingsiä on kovasti musiikkiblogeissa hehkutettu, mutta itselläni se ei ihan ole ylittänyt sitä kynnystä, missä hyvästä musiikista tulee päräyttävää. Huomautan, että edelleen se on kuitenkin hyvää :) Olen yrittänyt kuunnella debyyttilevyä, mutta toistaiseksi niin suurta hurmosta se ei ole saanut aikaan, että pistäisi jalan väpättämään. Videoksi lohkaistu 'It's All Gonna Fail' on kuitenkin todellinen helmi!

Tänne Berliinistä matkaava, alun perin brittiläinen Ballet School sen sijaan päräyttää. Kovin paljoa heiltä ei biisejä vielä Spotifystä löydy, mutta näiden videoiksi löytämieni lisäksi ainakin sinkuista 'Crush' iskee todella kovaa! Keikkakuntoa siis vain tsekkaamaan. Seitsemän euroa näistä kahdesta, tai kolmestakin bändistä (jos Panssarijuna kiinnostaa) ei todellakaan ole hinta eikä mikään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.