lauantai 31. elokuuta 2013

Heippa elokuu!

Vähän kyllä harmittaa, että törmäsin näin upeaan juttuun vasta liian myöhään. Lueskelin tuossa viime viikolla 'A Girl With A Fork In A World Of Soup' (huh!) -blogista, että Tampereen kaupunki on perustanut maisemapeltoja eri puolille kaupunkia. Suurimmassa osaa kasvaa nimenomaan auringonkukkia, eikä tuollaisiin peltoihin tämmöinen kaupunkilaispoika liian usein törmää!

Niinpä odotin sopivaa ajankohtaa, jolloin sää olisi ollut suotuisa ja olisin ehtinyt kaikelta muulta lähteä Tampere-ekskursiolle (näitä kun ei aivan keskustan liepeillä ole). Selvästi olisi kuitenkin kannattanut yrittää päästä menemään vähän aikaisemmin, sillä kylmät, lähes nollaan laskeneet yöt ja muut kaupunkilaiset olivat ehtineet tekemään paljolti tehtävänsä. Jonkin verran kuitenkin oli nuupahtaneita auringonkukkia jäljellä, vaikka suuri osa oli jo ehditty poimia. Ja olihan se nyt huisia näinkin pitkänä kulkea yli kaksimetrisessä kukkametsässä, jossa osa kukista ylitti selvästi oman pituuteni :)Aiemmin tällä viikolla hain myöskin liput Monsters of Poppiin ja Lost In Musiciin. Syksyn paikallinen musiikkitarjonta on siis taas turvattu. Kirjoittelen molemmista tarkemmin lähempänä.

Nyt kohti Siivouspäivää, tulkaahan ostoksille Hämeenpuistoon! Mutta sitä ennen tähän loppuun vielä pari mahtavaa kotimaista biisiä. Kummatkaan eivät ole kappaleina uusia, vaan jostakin syystä sekä Disco Ensemble että Delay Trees ovat julkaisseet hiljattain musiikkivideot jo viime vuonna ilmestyneiltä levyiltään. DE:n 'Too Much Feeling' on yksi 'Warriors' levyn parhaimpiin kuuluvia biisejä ja DT:n 'Dream Surfer' puolestaan upean eteerinen, ja sopii näihin kauniisiin kukkaismaisemiin. Se löytyy puolestaan 'Doze' -levyltä. Molemmista vinkkasi alun perin Stopshakehoneygo! Tykkään.

4 kommenttia:

 1. Itsekin lukaisin eilen samasta blogista noista auringonkukkapelloista, mutta missähän pimennossa olen ollut.... Että niitä saa vielä oikein luvalla käydä poimimassa! Tosin hienompi näkyhän ne pellot ovat kuin pari kukkaa maljakossa melkein heti lakastuneina.

  Itse en varmaan hanki festaripasseja, kun ihan niin paljon ei sytytä ohjelmatarjonta kokonaisuudessaan! Mutta hyvä, että sulla on jotain odotettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne maljakossa (tai saappaassa ;) hetken ihastuttavat, mutta ehdottomasti pellolla oli kauniimpaa. Oi, olispa vaan vielä ollu täydessä terässä!

   MOP ei tosiaan tänä vuonna oikein kummoinen oo yhtä artistia lukuunottamatta. Lost In Music -passin taas sai Veikkaus-kortilla nyt alennushintaan, että eiköhän sille käyttöä keksi. Monenlaista keikkaa on kuitenkin luvassa, eikä kaikkia artisteja oo vielä julkistettu.

   Poista
 2. No ens kesänä sitte ajoissa auringonkukkia ihastelemaan :) Tai ainakin luulisi että toteuttaisivat homman myös seuraavana vuonna.

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.