keskiviikko 28. elokuuta 2013

Yhdeksän tuuman nauloja

Viikonloppuna oli taas sellaista hulinaa, että en ehtinyt kaikesta kirjoittaa. Bongasin nimittäin loppuviikosta lisää uusia biisejä Nine Inch Nailsin syyskuussa ilmestyvältä 'Hesitation Marks' albumilta.

Kuukausi sitten vasta postasin sen ensimmäisen, eli 'Came Back Hauntedin', ja nyt tarjolla on myös toinen sinkku 'Copy of A', joka jatkaa edelleen hieman samankaltaisella tyylillään melko vahvaa ensilevyn linjaa. 'Find My Way' taas muistuttaa hieman enemmän bändin modernimpaa tuotantoa, ollen kuitenkin sieltä rauhallisemmasta päästä. Aika monessa yhteydessä biisiä ehdittiin verrata jopa Massive Attackiin, mutta itse kuulen siinä silti aivan selkeästi NIN:iä.

Sen sijaan 'Everything' on niin hämmentävä kokemus, että en tiedä miten siihen suhtautuisin. Ensimmäinen mielikuva oli, että tämä ei oikeasti ole Nine Inch Nailsia, mutta Trentin äänestä ei voi erehtyä. Biisi voisi olla mitä tahansa teinipunkpoppia, niin paljon se kuulostaa vaikkapa Sum 41:ltä tai tai Blink 182:ltä. Ei siis varsinaisesti ainakaan pysty tältä istumalta purematta nielemään, mutta eiköhän kyseessä ole yksittäinen kokeilu eikä koko muu albumi tuollaista sentään ole :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.