sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Herkutteluviikko

Niinhän se on sitten kesäloma tältä erää takana. Tai no, kolme viikkoa tuli lomailtua tähän palaan, ja enimmäkseen ilmat olivat ihan suotuisat. Taisin tosin vältellä niitä huonoimpia päiviä muualla, ainakin kuulopuheiden mukaan. Seuraavat lomapäivät ovat sitten Flow-viikonlopun nurkilla, jonne myös majoitus ja matkatkin tuli vihdoin buukattua. Syksylle jäi vielä pari lomapäivää vapaasti käytettäväksi.

Viimeinen viikko siis vierähti ihan vain kotikaupungissa tuota yksittäistä Akaan päiväreissua lukuunottamatta. Tuli täälläkin sentään lomasta nautiskeltua, etenkin ruuan merkeissä. Maanantaina oli Roosterin Reggaeta ja Makkaraa, tiistaina Zarillon burgertiistaita ja jälkkärikahvit Café Europassa. Keskiviikkona käytiin Watamin sushibuffetissa ja torstaina piti käydä uudelleen kokeilemassa Shawarma Jahalan tarjontaa. Jälkimmäisessä kävin kerran aiemmin jo alkukesästä, mutta nyt kokeilin vaihtelun vuoksi kana shawarmaa. Se oli itse asiassa yllättävän hyvää, kun mulla ei oikein vertailukohtaa ole, en ole edes kanakebabia koskaan maistanut. Budapestin Hummus Barin loistava tarjonta mielessäni en vielä uskaltanut tilata Jahalan hummusannosta, mutta sekin pitänee käydä jossain vaiheessa kokeilemassa, kun kerran Tampereelta edes yksi paikka löytyy, josta sitä listalta saa. Jos tiedätte muitakin, saa vinkata! Jälkkäriksi torstaina valikoitui takaisin Aschanista Wayne's Coffeeksi muuttunut kahvila Koskipuiston laidalla. Mustikkajuustokakku ei jättänyt kylmäksi :)

Myös Watami yllätti positiivisesti, ei niinkään ruuan tasosta johtuen, se kun on aina mitä loistavin. Nyt vieläpä kuulin erään helsinkiläisen kehuneen paikan susheja, ja se on paljon se, siellä kun on pikkasen enemmän myös mihin verrata. Iloiset uutiset johtuivat siitä kun huomasin, että vihdoinkin suosimani lounasbuffetti katetaan myös viikonloppuisin. Veikkaanpa että kysynnällä on ollut asiaa tämän kanssa, eli en ole ainoa, joka tästä on haaveillut. Hinta tosin on muiden kiinalaisten ja intialaisten viikonloppubuffetien tapaan korkeahko, mutta ehkäpä tarjolla on myös enemmän vaihtoehtoja. Pitää jossain vaiheessa kokeilla! Toijalan reissulla ei ruuan tasosta tarvinnut myöskään tinkiä, sillä ystäväni olivat kattaneet pöydän koreaksi. Tarkoitus oli alunperin grillailla, mutta sadepäivästä johtuen tehtiinkin ruuat sisällä, ja sain vieläpä pitkästä aikaa ohukaisia mansikkahillolla :P
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.