tiistai 23. heinäkuuta 2013

Unia vedessä

Waauu! Ihan sattumalta huomasin, että viime vuonna ensi kertaa "löytämältäni" australialaiselta Snakadaktalilta ilmestyy albumi 'Sleep In The Water' elokuun alussa. Tätä on todellakin odotettu.

Levylle ei näemmä ole päätynyt aiempaa suosikkikappalettani 'Dance Bearia', mutta eipä hätää. Näiden molempien uudelta levyltä kuulemieni maistiaisten perusteella luvassa on aivan älyttömän hyvä platta. Nauttikaa näistä albumia odotellessa, ja Spotifystä tietysti löytyy lisää Snakadaktalia.

Bonuksena loppuun vielä paras Daft Punkilta koskaan kuulemani remiksaus. Biisi on uusimmalta 'Random Access Memories' levyltä, ja version takana on ranskalainen Reflex, jonka alkuperä kuuluu hyvin biisin saundissa. Tämä versio tuo ehkä hieman mieleen takavuosien kestosuosikin, Aeroplanen (ranskalainen toki sekin) miksauksen Friendly Firesin 'Parisista', joka toimii itseasiassa vieläkin kuin junan vessa. Itse kuulin tämän ensi kertaa Budapestin Bershkassa ja jouduin hiukan tekemään taustatyötä selvittääkseni biisin alkuperän, Shazam tai Soundhoud kun eivät biisiä tunnistaneet ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.