maanantai 6. elokuuta 2012

Sushissa ja soosissa

Näin eilen pitkästä aikaa kaveria, jota en ole nähnyt viime vuoden jälkeen ja nautittiin kesäisestä sunnuntaista ulkona Tampereen viihtyisimmillä spoteilla.

Otin termarillisen itse sekoittamaani kaneli-vaniljakahvia ja palat omenapiirakkaa mukaan ja aloiteltiin päivää Näsinpuistossa. Se ei ehkä ole paras piknikpuisto Tampereella, koska aurinkoisen paikan löytäminen metsäisestä puistosta tuottaa usein, kuten eilenkin päänvaivaa.



Pienen Tallipiha-ekskursion jälkeen siirryttiin alarantaan kaupan kautta fiilistelemään musiikkia ja koko hienoa päivää. Spotifyssä soi mm. Mando Diao, Metric, The Naked and Famous ja Lissie.

Päivän kääntyessä iltaan tuntui hyvältä idealta mennä hakemaan sushit Watamista. Olen jo kerran aiemmin testannut paikan ja todennut sen hyväksi.



Oikeastaan tää halu mennä nyt sushille liittyy siihen että en ole tosiaan tuon tammikuun alun jälkeen sushia syönyt. Juttelin myös juuri perjantaina työkaverin kanssa ja hän kertoi käyneensä hakemassa sieltä tässä jo kolme kertaa ensimmäisen suositukseni jälkeen, ja ollut joka kerta tyytyväinen itsekin.

En tiedä, on vissiin ollu nystyrät pystyssä taas ja mietin, että voiko tää mun kilpirauhanen vaikuttaa jotenkin herkistävästi aisteihin mut voi taivas miten hyvää se oli!

Musta tuntuu et mä oon viime aikoina reagoinut todella yliherkästi moniin juttuihin. Aivan parasta syömääni sushia jo toista kertaa peräkkäin, pitää ottaa tavaksi.



Mukaan lähti lajitelma futo- ja hosomakeja sekä nigireitä, siis Bang Bang kahdelle (: Hintaa tuolle tulee noudettuna hieman alle parikymppiä.

Mentiin nautiskelemaan ruuasta koskenrantaan. Jos mulla on puikot väärin kädessä, antakaa miehelle vähän armoa :D Juttua kyllä riittää kun näkee pitkästä aikaa, ja itse asiassa riitti niin paljon että kun aurinko laski mailleen niin puhuttavaa riitti vielä O'Connellsiin saakka.



Sinänsä ei olisi pitänyt mennä, koska enhän mä oikein ole baari-ihminen ja väsyhän se iski. Kaipaan enemmän sisältöä elämälle kuin istua pubissa juomassa ja juttelemassa. Välillä sekin on ihan mukavaa, mutta kulttuuri, elämykset ja nautinnot ovat niitä asioita jotka omaa mieltä ruokkivat. Pitää tehdä ja mennä, nähdä ympärille, nauttia elämästä ja fiilistellä ihan niitä pieniäkin juttuja, kunhan ei jumitu kotiin. Sitä saattaa löytää omasta lähiympäristöstäänkin vaikka mitä kokemuksia.

Tamperelaiset HUOMIO! Ens torstaina on Tapahtumien Yö, vajaan parin viikon päästä seuraava Ravintolapäivä ja Aspinniemen kesäsiirtolan loppukesä on täynnä tapahtumia. Menkää ja kokekaa! Vähän harmittaa että en pääse osallistumaan Tapahtumien Yöhön sillä olen jo Helsingissä tuolloin.



Tosin viime viikolla töissä tuli kuunneltua Flogging Mollyä ja Dropkick Murphysiä ihan urakalla ja sellainen fiilis tuli että olisi pitänyt päästä pistämään pöydän päälle jalalla koreasti, mutta en sitten kuitenkaan ollut siinä moodissa eilen. Tanssin vain laiturilla :)

Juominen eilen oli sikälikin huono idea että tänään on sitten vuorossa jo meidän pari vuotta suunnittelemamme oma Hämeenkadun Appro, joka tietenkin on saanut ideansa alkuperäisestä opiskelijatapahtumasta. Lähdetään etenemään määrätietoisesti tuoppi per ravintola periaatteella toisesta päästä ja katsotaan miten pitkälle jalka kantaa :D

Wish me luck...

2 kommenttia:

  1. Tuli kauhean nostalginen olo ja ikava kesaista Tamperetta. Sushi ja puisto kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä on ollu kesää jäljellä :) Mut kyllä se illasta kylmäks menee tosiaan jo.

      Muuten mitä susheihin tulee, niin jännä juttu sinänsä et mun mielestä siinäKIN kasvismakit on niitä parhaita. Eihän se kala juurikaan miltään maistu.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.