tiistai 28. elokuuta 2012

Hypertyreoosi

Mehustellaan vielä viime lauantaita tällä hauskalla Hanna Kokkosen taltioimalla Zombie Walk-kuvalla, ujo zombie-poika. Paljon enemmän kuvia koko päivästä löytyy täältä.Viikonvaihde vaihtui leppoisissa merkeissä uuteen työviikkoon ja vaikka flunssa ei täysin vieläkään ole hellittänyt, rento sunnuntai meni ihan kotioloissa chillaillessa, kokkaillessa. Leivottiin myös herkullista mustikkapiirakkaa. Pitää myöntää että en ole koskaan aiemmin mustikkapiirakkaa tehnyt sillä olen enemmänkin omenapiirakkamiehiä :)Tänään kävin kuulemassa tuomioni Taysissä ja pitää kyllä antaa täydet pisteet ammattinsa osaaville ihmisille. Ero työterveyslääkärin ja alan erikoislääkärin ohjaksissa on kuin yöllä ja päivällä. Harmittaa että jouduin näinkin kauan odottamaan pääsyä sisätautien polille. Oma fiilis on paljon parempi nyt.

Kilpirauhasen liikatoimintaa kutsutaan hypertyreoosiksi, siitä siis otsikko. Oma tautini määrittyi tarkemmin Basedowin taudiksi jota sairastaa n. 80% kaikista hypertyreoosia sairastavista. Päivittäistä lääkemäärääni myös pudotettiin hyvien ensiksi saatujen tulosten ansiosta ja vaikka niitä edelleenkin joudun kohtuullisen paljon syömään, on tämä kuitenkin askel eteenpäin. Tilannetta seurataan kontrolliverikokeilla parin kuukauden välein ainakin 1,5 vuoden ajan jolloin lääkehoito keskeytetään.Syksy ja takkikelitkin saapuivat kertaheitolla. Tänä vuonna ei alkukesästä eikä loppukesästä oikeastaan ollut paljonkaan selkeitä väli-ilmoja jolloin olisi voinut pukeutua pelkästään pitkähihaiseen paitaan. Takista t-paitaan ja takaisin mentiin.

Päivän asuna Melodican pipo, Stc Denimin farkkutakki (Fidan löytöjä, josta en ole muistanut edes mainita), Dressmanin farkkupaita, Topmanin housut ja tietenkin Conssit. Tuon farkkutakin ostin Flow:hun lähtöpäivänä Hervannan Fidasta neljällä eurolla. Henkariin kun oli päätynyt hieman reikäinen yksilö niin sain sen puoleen hintaan, mutta minua pieni kulutus ei haittaa.Uusia levylöytöjäkin on tullut taas vastaan useita. Aloitan laittamalla pari hyvää biisiä The Shoesilta. Levy 'Crack My Bones' ei varsinaisesti ole uusi, vaan viime vuodelta, mutta itse löysin sen vasta hiljattain. Spotifystä ja YouTubesta löytyy runsaasti lisääkin, kannattaa tutustua.Olin aiemmin kuullut bändiltä vain tanssittavamman 'Time To Dance' -kappaleen mutta itselle nämä rauhallisemmat raidat toimivat paremmin. Aivan mahtava bändilöytö tämäkin!

Ja Monsters of Pop on saanut myös vihdoin sivunsa auki tälle vuodelle. Sivulta löytyvät päiväkohtaiset esiintyjät, aikataulut ja lippujen hinnat. Tässä vielä ehdottoman kova Eva & Manun cover The Black Keysin 'Lonely Boy':sta!

2 kommenttia:

 1. Siis nam miten hyvännäköistä piirakkaa! Viime vuoden puolella tein mäkin ekan kerran, tekis mieli tehdä pian toisenkin kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tehtiin rahkan sijasta tuorejuustoon (Philadelphia) mut vois kokeilla sitä jotain valkosuklaa-limerahkaa ja lisätä reilusti vielä valkosuklaata messiin :D

   Mä kun en rahkasta oikein tykkää niin siksi korvattiin tuorejuustolla.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.