perjantai 5. syyskuuta 2014

Ylityöviikko ja matemaattiset funktiot

On taas sellainen viikonloppu, että se menee ylitöissä. Ihan yhtä montaa tuntia en aio enää viikonloppuna painaa töitä mitä nyt loppuviikosta, sillä tein eilen kymmentuntisen ja tänään kaksitoistatuntisen päivän.

Kaiken lisäksi on tässä onneksi muutakin tekemistä suunnitteilla. Huomenna lähdetään kaverin kanssa vähän viihteelle ja sitä ennen katsomaan Frank Millerin sarjakuviin perustuva Sin City: A Dame To Kill For, jatko-osa yhdeksän vuoden takaiseen ykkösosaan. Ilta sen jälkeen on vielä auki, mutta hyvänä vaihtoehtona mielessä on tulla kämpille vain saunomaan. Pitkästä aikaa ostin myös aineet valkovenäläisiä varten.

Kun menin ensi kertaa käymään tämän kaverin luona, juotiin nimittäin silloin myös valkovenäläisiä. Muistaakseni seuraavana päivänä olo oli kamala. Jos kuitenkin työputkesta ja huomisesta selviää kunnialla, tarkoitus edelleen on myös sunnuntaina tulla hetkeksi töihin. Työputkea helpottaa tietysti Spotify, ja mm. ensi viikolla Monsters of Poppiinkin saapuvan Sin Cos Tanin tuorein kolmas albumi 'Blown Away', joka tuli juuri tällä viikolla sinne kokonaan kuunneltavaksi. Viikon päästä näkeekin jo miehet Klubin lavalla.

Viikko takaperin he esiintyivät vielä Pekingissä Modern Sky Festivalilla, ja tuolta reissulta matkaan tarttui niin paljon videomateriaalia, että saivat paluulennolla editoitua niistä musiikkivideon tuohon mahtavaan Depeche Mode ja Pet Shop Boys -kaikuja omaavaan 'Traffic' biisiin.

Pistäkäähän matemaattiset funktiot pyörimään klikkaamalla alta levyn kantta tai videota :)


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ylitöihin! Ja valkovenäläisistä selviämiseen :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.