maanantai 15. syyskuuta 2014

Kaunista sadetta

NEØV:iltä ilmestyi tänään jälleen uusi maistiainen tulevalta levyltä. Toinen sinkku ja musiikkivideo 'The Rain People' kertoo laulaja ja kitaristi Anssi Neuvosen mukaan tytöstä ja sellaisesta yhteydestä, kun ei tarvitse sanoa mitään. Kun on sanomattakin mahdollista tietää, että näkee esimerkiksi sateen samalla tavalla jonkun kanssa. Näin hän kertoi Soundin haastattelussa. Kaunis mielikuva, joka sopii bändin herkkään ja maalailevaan musiikkiin. Myös video on jo totuttuun tapaan todella hieno, ja unenomainen. Sen on ohjannut jälleen Appu Jasu, joka vastasi edellisestäkin videosta.

Tuo ensimmäinen sinkku tulossa olevalta albumilta, 'Laketownhan' julkaistiin jo huhtikuussa. Ja kuten edellinenkin, on tämä uusi kappale todella upea, ja erottuu reippaamman poljentonsa ansiosta bändin linjasta. Melodiat ovat kuitenkin sitä mielettömän hyvää NEØV:ia, enkä malta odottaa uutta levyä. Näillä ansioilla ei ole epäilystäkään, etteikö tämäkin levy nousisi mun omista suosikeista vuoden parhaiden joukkoon, kuten debyyttinsäkin.

Ja eihän tässä enää ole kuin kuukausi Lost In Musiciin, ja samalla siihen, että näen bändin ensi kertaa hieman isommalla stagella, Klubilla. Doriksessa tuli nähtyä pari keikkaa viime vuonna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.