keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Toinen burrito kiitos!

Arto Rastas avasi ensimmäisen Bar Burriton suosion saattelemana jo heti toisen burritoravintolan Tampereelle elokuun alussa, mutta koska se on omilta kulkureiteiltä enemmän sivussa kuin Keskustorin paikka, ei siellä ole tullut liiemmin liikuttua. Ei ennen Monsters of Poppia. Muuten näyttäisi olevan leimakortin perusteella jo viides kerta kun käyn burritolla.

Toinen Bar Burrito sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Bistro Le Pot, ja aivan vastapäätä Tullikamarin Klubia ja Pakkahuonetta samalla puolella Itsenäisyydenkatua. Etenkin lounasaikaan se palvelee varmasti hyvin alueen työntekijöitä, ja kuulemma jonot usein ovatkin melko huimia tuohon aikaan. Itse kävin täällä siis alkuillasta torstaina, ennen Telakalle menoa ja mahduin hyvin istumaan.

Myös tämän paikan sisustuksesta vatsaa sama Tila & Ihme, joka on suunnitellut Keskustorinkin ravintolan, ja linja onkin hyvin pitkälle sama. Ravintolatila saattaa tosin olla hieman isompi. Ja vaikka moderni 90-lukulainen rakennus ei samanlaista tyyliä ulkoisesti tarjoakaan, mitä Keskustorin, sisältä se on saatu varsin viihtyisäksi ja rennon katuruoka -hengen mukaiseksi. Itseasiassa tämä paikka tuntuu vielä tweekatun ihan asteen karummaksi, ainakin mitä graffititaiteeseen tulee. Ainakin mulle tuli sellainen entistäkin rosoisempi tunnelma tuosta, joka tässä tapauksessa on pelkästään positiivista.

Oli miten oli, ravintolakonsepti on loistava, paikka viihtyisä ja ruoka sitä tuttua ja turvallista, siis hyvää. Bar Burriton ideaahan on hiottu aivan alun jälkeen, ja nykyään sieltä saa valittua kaikki samat täytteet joko lätyn sisään, salaatin tai nachojen päälle. Vaihtoehtoja siis löytyy. Itse otin kuitenkin tietysti lätyn, ja täytteeksi jo melko suosikikseni muodostunutta papu-korianterimuhennosta. Lihavaihtoehdoista oli tällä kertaa tarjolla chorizopossua ja bbq-nautaa, ja vaikka ensimmäinen oli todella hyvää, valitsin jälkimmäisen, sillä olin vasta pari päivää aiemmin syönyt juuri tuota chorizopossua Keskustorilla. Erityisesti tuosta possusta pitää antaa isoa peukkua, oli nimittäin todella hyvää ja hyppäsin ensimmäisen kerran naudanposken jälkeen suosikikseni, vaikka nautakin kyllä toimi. Muuten valitsin vakiona coleslawn, muut täytteet ja sour creamin sekä valkosipulikastikkeen.

Jos satun sopivasti liikuskelemaan Tammelan puolella, poikkean tänne jatkossakin. Kuitenkin Keskustorilla varmasti tulee edelleen enemmän käytyä.
4 kommenttia:

 1. Ohho, onpas persoonallisen näköinen paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella. Jotain ihan erilaista, mihin on totuttu, mikä tietysti itselle toimii aivan älyttömän kovaa! Muutenkin näitä persoonallisempia paikkoja on alkanu tuleen koko ajan Tampereellekin lisää, joka on pelkästään hyvä asia. Helsingissä kun on viihtyisiä ravintoloita paljon.

   Poista
 2. Kivalta näyttää tämä kakkosversiokin :) Täytyy piipahtaa jos Tammelan päätyyn liikkuu, mutta itselläkin varmasti tuo Keskustorin piste on se jossa tulee useammin vierailtua. Mun suosikki on myös tuo papumuhennos, niin hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä niin loistavaa. Pitääkin muutin ens kerralla kysyä, jos sais lisärahalla lisätäytteeksi vielä riisin. Kun tietää, että riisi ja papuhommat toimii niin mainiosti, on melkein sääli että noiden kahden välillä joutuu aina valitsemaan.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.