tiistai 11. syyskuuta 2012

Vuorokausi kuvina

Let me recreate the world for you.
There is no beginning and no end.
The camera is gonna be your best friend.

Let me show you what i can do.
People turn into objects and in the end,
the camera is gonna be your best friend.

Ensimmäisestä kuvasta kiitos Newbielle. Kuva otettu toisella Canon EOS 1100D:llä.

Mitä muihin kuviin tulee, olen ollut erityisen tyytyväinen EOS:in automaattitarkennukseen jonka parhaiten havaitsee tuosta leipäkuvasta. Samoin hämäräkuvauksen laatu on omaa luokkaansa.Tässä vielä aiheeseen sopiva loistava biisi Karl Bartokselta, yhdestä Kraftwerkin alkuperäisjäsenistä. Kun kuulin miehen soolotuotantoa 2000-luvun puolivälissä, rakastuin siihen heti. Levy 'Communication' löytyy vinyylillä, totta kai.

Kraftwerkin 70-luvun lopun ja 80-luvun tuotannossa on helppo kuulla Bartoksen omaleimaista osuutta, ja juuri tuon ajan tuotanto on se, joka iski nuoreen Joonakseen aikanaan niin kovaa että konemusiikin parissa on menty kolmatta vuosikymmentä.

2 kommenttia:

  1. joonas. aikalailla kaikki canonin kamerat on EOSeja. sama kuin puhuisit mistä tahansa vaikka samsungin vehkeestä telkkarista puhelimeen samsungina. "mul on toi samsung kotona". ei se eos kerro mitään. sen sijaan sarjanumero kertoo. eli "olen ollut tyytyväinen 1100 d:n automaattitarkennukseen" eikä "olen ollut tyytyväinen eosin automaattitarkennukseen"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okka sori :) Mä aattelin et kun se mallinumero jo yleensä tulee mainittua näissä postauksissa ja on myös täginä et se riittäis lukijoille :P

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.