torstai 27. syyskuuta 2012

Bassoo ja burgeria

Meinasi alkaa tulla kiire Burgerviikkojen kanssa kun kalenteri rientää vauhdilla ja vapaita päiviä ei liikaa ole. Eilen kuitenkin löytyi aikaa istua alas jutustelemaan ja mutustelemaan.

Kiertelin ensin Koskikeskuksessa etsimässä syntymäpäivälahjaa, jonka jälkeen näin kaveriani ja mentiin syömään Ruby and Fellasiin.

Mä kyllä todella tykkään Rubyn sisustuksesta. Se vain on paikka mun makuun, ja kun olutvalikoima on niin laaja ja ruoka loistavaa, mitä muuta voi toivoa? Harmi vain kun aiempi suosikkiolueni 'Caledonian 80' on valikoimista poistunut. Tällä kertaa tuli kuitenkin nautittua Wychwood Breweryn 'Hopgoblinia' joka on ihan parhaita aleja joita olen juonut.

Vinkkinä mahdollisille omistajille jos nyt sattuvat eksymään blogiini, niin niitä kantistarjouksia voisi olla hieman useamminkin! ;)Vaikka olin jo kuolannut ruokalistaa etukäteen, oli lopulta ruuan valitseminen todella vaikeaa. Takaraivossa kuumotti Chicken Fingers Burger joka hieman muistutti täytteidensä puolesta viime talvella syömääni burgeria, mutta koska siihen ei tullut naudanlihapihviä joka mun mielestä on hampurilaisen edellytys, päädyin valitsemaan herkulliselta kuulostavan Jalluburgerin.Tähän tuli kaksi täyslihapihviä, savujuustoa, pekoni-jallukastiketta, sipulirenkaita, salaattia, punasipulia ja hunajasinappimajoneesia. En yleensä koskaan voi vastustaa hampurilaisia joiden väliin saa paneroituja sipulirenkaita, se nyt vain maistuu todella hyvältä burgerin välissä ja tässä myös kastikkeet olivat mukavaa vaihtelua tavanomaiseen. Ja tietenkin Rubyn oma sämpylä, kuten olen ennenkin maininnut, on jo itsessään yksi syy miksi pidän tätä Tampereen parhaana burgerpaikkana.WARNING: LOW BASS CAN DAMAGE SPEAKERS

Posti toi eilen aamulla töihin myös mun Dynamik Bass Systemin levyn jonka tilasin toista viikkoa sitten Saksasta. En ehtinyt kuin kuunnella sen vasta kerran levyltä ennen lähtöä, koska otin töiden jälkeen pikku päikkäritkin. Spotifyssähän se on soinut jo useita kertoja, mutta pitää tänään jatkaa fiilistelyä.

Vaikka löysinkin jo lahjan, ajattelin kierrellä katselemassa jotain kivaa myös itselleni tänään. Tarkoitus on lähteä töiden jälkeen vielä ainakin ikkunashoppailemaan jos ei muuta. Tilasin juuri kyllä jo yhden todella siistin bändipaidankin netistä, näette sitten :)Eilisen asu oli hiukan tylsä, H&M:n farkut ja New Yorkerin ruutupaita, mutta jälkimmäisestä on kuitenkin muodostunut parissa vuodessa mun luottopaitani. Pianhan New Yorkerin pitäisi vihdoin aueta täälläkin, Ideaparkissa. Tuskin maltan pysyä housuissani!

Syksy muuten on sellainen vuodenaika että tykkään pukeutua vain mahdollisimman paljon mustaan sekä harmaan ja vihreän sävyihin. Värejä ei kauheasti tuu käytettyä toisin kuin kesäaikaan. Pitäisiköhän tästä tavasta pyrkiä eroon?

1 kommentti:

  1. Tuo Ruby vaikuttaa todella hyvältä, pakko katsastaa se kun olen Tammerforsissa seuraavalla kerralla. :-)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.