perjantai 7. syyskuuta 2012

Oh my applepie!

Mikäs sen paremmin kuuluisi syksyyn kuin omenapiirakka? Kotimaisista omenoista on aina puutarhallisilla ylitarjontaa ja muutaman olin ehtinyt tuoda jo töistä kotiin aiemmin.

Eilen vielä sain sekä ostin pari ja ainekset olivat kasassa.Tämä syksy on ollut varsinaista ensimmäisten piirakkakokemusten aikaa :) Tein nyt ensimmäistä kertaa elämässäni aivan tavallisen piirakan. Yleensä olen tehnyt aina sen omalla reseptilläni joka on jonkinlainen perinteisen piirakan ja tarte tatinin fuusio. Taikinan tein tällä kertaa itse samalla reseptillä millä tehtiin mustikkapiirakkakin viime viikolla.

Olin yllättynyt miten helppoa tuo oli tehdä, ja miten hyvää se oli, oli rommia ja sitruunankuorta tai ei. Kyllä tuo makeampi oma versio on parempaa mutta todella hyvää tämäkin oli! Meidän lisäksemme piirakasta riitti vielä naapuriinkin vietäväksi ja odotan jo vesi kielellä viikonloppuvapaata ja iltapäiväkahveja tänään!

Tässä vielä pari kuvaa uudesta hiusmallista. Näistä näkee hiukan paremmin omaa näkemystäni eri tavalla muotoiltuna, toissapäivänä parturin laittama lookki ei ehkä ihan kohdannut omaa. Tällä leikkauksella kuitenkin vaihtoehtoja on runsaasti.

Eilen meillä oli ysäripäivä töissä. Kuunneltiin koko päivä Spotifyn kautta pelkästään 90-luvulla tehtyä musiikkia, genrerajat paukkuen. Tässä vielä muutamia "helmiä" :) Koko lista Spotifyssä. Tänään vuorossa mm. Manic Street Preachersia, Therapy?ä, Suedea, Oasista.


2 kommenttia:

  1. 90's rules ok.. ostin miehelle Parasta Ennen kokoelmalevyn kun se nii fanittaa noit ysärihittei.. :D Mut hei, oot saanu jo vähä lihaa luitten ympärille! terveemmän näköinen kaveri heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lääkkeet "toimii" (ja piirakat). Ei enää pysty mättään ihan kaikkee niinku kesällä.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.