torstai 6. syyskuuta 2012

Korkeella tyylilläKyllähän sitä taas tuli istuttua iltaa Europassa... :) Ei meillä mitään erityistä suunnitelmaa ollut paikan suhteen, mutta kun kerran syömään oli tarkoitus mennä ja 2H+K:hon ei taaskaan sopinut niin Europa on vain niin helppo ja mukavan rento vaihtoehto.

Olisin alun perinkin halunnut edelleenkin mennä Kaksioon etanoille (kuten edelliskerrallakin), mutta päätin uskaltaa kokeilla niitä Europassa. Otin omani Aura-juustolla ja oliivittomalla leivällä ja vaikka ne eivät parhaiden joukkoon (lue: Kaksio) päässeet, niin ihan hyviä olivat. Europan leipä on kuitenkin parempaa kuin verrokkipaikassa ja juustoa oli riittävästi.Ennen kaverin näkemistä kuitenkin kävin parturissa. Enhän mä enää edes suostu kuvittelemaan käymistä muualla kuin "turkkilaisessa", sen verran kova hinta/laatusuhde tuolla High Stylessa on.Joka kerta isketään kahvikuppi käteen, leikkauksen laatu on priimaa ja tällä kertaa siistittiin vielä kysymättä kulmakarvatkin! Palvelu on aivan omaa luokkaansa ja hintaa tuolle tosiaan kertyy 15 euroa.Jälleen siis olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Hiukan kulmikkaaksi näytti laittaneen juuri nyt geelillä, mutta itse aion muotoilla hieman eri tavalla hiukset. Malli on monikäyttöinen sillä sen saa yhtä lailla taakse tai eteen kuin sivullekin.

Päivän asuna oli Topmanin chinot, H&M:n farkkupaita, Conversen tossut ja STC:n farkkutakki.Ja sainpa kirjanikin. Aivan heti sitä en ehdi kuitenkaan aloittaa, sen verran kiireitä on mutta kunhan sopiva hetki koittaa, alkaa intensiivinen lukeminen.

4 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.