sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Hirviömäisen kokoinen Monsteripostaus

Monsters of Pop on jo omalta osalta taputeltu tältä vuodelta vaikka tänään illalla Telakalla karonkkaa vietettäisiinkin The Trees and The Wildin ja Tenderfistin voimin.

Vaikka perjantain keikoissa olikin paljon muutoksia, lunasti etenkin eilinen lopulta kaikki odotukseni.

Fanikuvasta kiitos Sakari Karipurolle. Pahoittelen typerää, onnellista virnistystäni :)

Erityisesti illan kohokohtia olivat siis Evan ja Manun loppuunmyyty keikka Telakalla, sekä Zebra & Snake Klubilla. Myös College ja Punks Jump Up tanssittivat jengiä vielä lopuksi ja jälkimmäinen itseänikin mainiolla deejii-setillään. Tämä postaus on omistettu sille lukijalleni joka tulit moikkaamaan! :)Myöskin Telakalla esiintynyt Tiiu Helinä oli hauska tuttavuus. Sanoissa ja melodioissa yhdistyi jonkinlainen vanhan ajan maalaisromanttisuus lähes Suomi-iskelmän omaisesti, mutta musiikki oli kuitenkin täysin modernia elektronista napsutuksineen ja kilkatuksineen.Mutta olihan se pakko tukea artistia, sillä sen verran olen Eva & Manun levyä nyt Spotifystä kuunnellut. Ja miksipä en olisi muutenkaan ostanut, kahdella kympillä sai samaan rahaan sekä vinyylin että kuoren kansien sisältä löytyvän cd-levyn! Oli aivan huippua vihdoinkin nähdä heidät ja huomata miten sympaattisia ja mukavia ihmisiä he ovat. Kiitos, merci! :)Lisäksi ostin vielä Zebra & Snaken 'Healing Music' albumin, vinyylillä myöskin.Mulla siis oli perjantaina lomapäivä, ja ne päivät kun pääsen syömään lounasaikana ulos, ovat todella harvinaisia. Oman työpaikkani lähellä ei ole mitään varteenotettavaa lounasvaihtoehtoa, ainakaan sellaista mihin ehtisi ruokatunnilla ilman autoa ja siltikin se tekisi tiukkaa. Niinpä kaikki hyvät diilit jäävät aina kokematta. Toisaalta kokkailen mielelläni itse eväät aina töihin.

Ensin mietin Klubin lounasta, mutta kaikella kunnioituksella tuota yhtä suosikkipaikoistani kohtaan, ei mikään pysty kilpailemaan tuon syömämme lounaan kanssa. Koskaan, ikinä! :)Mentiin siis testaamaan Tampereen parhaan sushimestan Watamin lounasbuffet. Ruoka oli taas kerran aivan sanoinkuvaamattoman hyvää. Idea tähän tuli siitä että kaverini ehdotti Tullintorin kiinalaista ravintolaa jossa kuulemma myöskin saa sushia. Itse en kokeilisi sitä missään muualla kuin sushiravintolassa, joten tämä oli oikeastaan ainoa vaihtoehto joka tuli kyseeseen.

Watamin buffettiin kuului monenlaisia nigireitä ja makeja niin paljon kuin jaksaa syödä. Lisäksi tarjolla oli runsaasti monenlaisia tavan kiinalaistyyppisiä ruokia jotka nekin yllättivät maullaan ollen parempaa kuin minkään muun aiemman syömäni kiinalaisen ravintolan ruoka. Watamissa osataan maustaa ruoka! Suosittelen siis vahvasti ja odotankin jo seuraavaa arkivapaatani jolloin pääsisin sinne uudelleen :)Jälkkäriksi käytiin Klubilla juomassa latet ja cappuccinot, siellä kun on päivällä Happy Hour jota joskus jo aiemmin kehuin ja kaikki erikoiskahvit vain 1,50€. Oma suosikkini on ehdottomasti valkosuklaalatte. Samalla hoitui tietenkin myös Monsters of Pop-liputkin taskuun.Perjantaina illalla menin Telakalle katsomaan Keviniä ja jo peruneen Big Wave Ridersin sijalle tullutta I Was A Teenage Satan Worshipperiä. Kevinin musiikki ei oikeastaan ole sellaista jota kuuntelen mutta jälkimmäinen keikka oli tuttuun tapaan aivan mahtava, olkoonkin että mun mielestä Telakka ei vain ole tuollaiseen musiikkiin se paras areena. Itse olisin halunnut päästä tanssimaan!When I Was Teenager I Never Was A Satan Worshipper But When I Grew Up I Became Fan Of I Was A Teenage Satan Worshipper!

Perjantaina mukana oli Canonin EOS ja lauantaina ainoastaan risa Ixus, joten kuvan laatu tässä postauksessa heittelee. Tämän kyseisen Ixuksen eduksi kuitenkin voi lukea hyvän videolaadun erityisesti äänien osalta. Vai mitä sanotte taas näistä viikonlopun Monsters of Pop-videoista?Ennen eilisiä keikkoja kävin tapahtumaan liittyvässä Lauantaimatineassa Elokuvateatteri Niagarassa katsomassa pari dokumentaarista pätkää, 'Miehen ja videokameran' sekä 'Unien Savonlinnan'.Näistä ensimmäinen, kuten Mika Rätön musiikkikin, on aivan liian korkealentoista itselleni enkä oikeastaan nähnyt dokumentin potentiaalia.

Sen sijaan jälkimmäinen oli todella loistava pätkä ja sitä olisi voinut katsoa vielä pidempäänkin. Todennäköisesti pitää katsoa se heti tänään uudestaan, löytyy nimittäin kokonaan YouTubesta! Kyseesssä on mahdollisesti tyylikkäin ja hauskin musiikkia, kokeellisempaa visuaalisuutta ja hirtehistä huumoria yhdistävä suomalaista vaihtoehtomusiikkia kuvaava pätkä jonka olen nähnyt.Dokumentti pohjautuu erityisesti Paavoharjun ja Joose Keskitalon omiin musiikkeihin mutta nähtiinpä tässä pätkä ehdottomasti parasta koskaan näkemääni suomiräppi-musiikkivideotakin, Harmaan geton 'Harmaata ku harmaata'-kappaletta! :)

Tänään sataa koko päivän. Tarkoitus on viettää se kokonaan kotona leffojen ja musiikin parissa. Pitäähän uusia levyjä kuunnella! Alle viiden tunnin unilla voisi päikkäritkin olla pop, sekä runsas kahvin kulutus. Ehkäpä pyöräytän jälleen myös omenapiirakan sillä saan sekä tänään että huomenna vieraita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.