perjantai 21. syyskuuta 2012

Sorsalammella

Pitkä viikonloppu alkoi eilen ja sainpa vihdoin haettua tilauksenikin. Paketissa oli siis heti käyttöön päässeet maastotakki ja sormikkaat. Pakettiin jäivät vielä mustat neulehanskat. Muuten päällä oli aika vähälle käytölle jäänyt tammikuussa UFF:ista löytämäni syksyinen villapaita, Forever21:n huivi, Dr. Denimin farkut ja Conssit.

Koska aurinko edes välissä pilkisteli pilven raosta, lähdettiin Sorsapuistoon kuvailemaan.

Lasta leikitti heti, mutta lapsihan on terve kun se leikkii. Eikö? :)

Ei tämä ensimmäinen kerta ollut kun noihin puihin tuli kiipeiltyä. Asuttiin 80-luvulla ihan Sorsapuiston vieressä ja Tammelassa, myös tuolla on tullut leikittyä lähes päivittäin.

Mutta näkyihän niitä sorsiakin...Ilma oli taatusti syksyisen kolea, eikä se aurinkokaan kovasti paistanut. Tarkoitus oli hakea samalla reissulla Klubilta MoP-lippu mutta siellä olikin yksityistilaisuus ja lipun osto jäi tälle päivälle.Mutta aijai mitä mä sain! Piratoksia <3

Maistuvat melkein samalle kuin vanhat merkkarit 80-luvulla joita itse asiassa muistan nimenomaan tuosta Sorsapuiston kioskista ostaneeni 20 pennin kappalehintaan. Mulla oli silloin (ei enää ;) ) viiden markan viikkoraha joten se piti käyttää tarkkaan harkiten.Lopulta alkoi tulla sen verran kylmä että lähdettiin kämpille kaupan kautta. Ja ei hemmottelut siihen loppuneet, ilta meni herkutellessa riisipuurolla, om nom nom! Ainoa oikea tapahan on sitten syödä riisipuuro maidon, kanelin ja sokerin kanssa.

Kop kop kop, avaa hakas! :DMonsters of Poppiin tuli muuten muutoksia, ja saa nyt nähdä millaiset liput sieltä tarttuu mukaan. Norjalaisen Razikan, joka perui viime tinkaan ja oli todella huonon kuuloista muutenkin, tilalle tulee loistava helsinkiläinen Big Wave Riders.

Vaikka French Filmsin olenkin nähnyt jo kolmesti, ja mietin ensin että tuskinpa tänään lähden lainkaan niin kyllä tuo vähän pisti mietityttämään nyt. Ans kattoo ny!Ps- viimeisimmän tiedon mukaan myös Big Wave Riders on peruuttanut keikkansa (harmi!), ja tilalla on I Was A Teenage Satan Worshipper. En pistä pahakseni, mutta jos on tulossa, kannattaa ilmeisesti seurata aktiivisesti Monsters of Popin nettisivuja muutoksien osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.