tiistai 18. syyskuuta 2012

Kevennystä päivään :)

Yksi parhaista ystävistäni laittoi tämän Ilta-Sanomien linkin aamulla Facebook-seinälleen. Töissä en oikein voinut kunnolla katsella, mutta ilta onkin kotona mennyt ihania abessinialaispentuja ja ennen kaikkea niiden suloista emoa katsellessa. Nämä on niin ihania että viimeistään näitä katselemalla negatiivisuus häipyy jos ei muuten :)


Live video for mobile from Ustream

Pennut ovat vasta n. viikon ikäisiä, joten tätä tulee varmasti seurattua tiiviisti lähiviikot, kasvaessaan kun pennut vasta suloisia ovatkin!

Abessinialaiset on listattu useasti maailman ystävällisimmiksi kissoiksi, mutta itse en ole koskaan niihin päässyt tutustumaan. Kuvauksen perusteella ainakin varsin sympaattisia ihanuuksia. Ja kyllä, aina näin syksyisin kissakuume saa mussa ylivallan (: Ei sillä, aina kissat ovat mulle rakkaita.

Päivän hyvä työkin tuli suoritettua kun hain aineksia kasviswokkiin lähikaupasta ja teinipojat pummivat siinä röökiä. Käskin jätkiä etsimään netistä kuvia kuolleiden tupakoitsijoiden keuhkoista, esimerkiksi tästä. Ainakin vedin pojat hiljaseksi :)

Remember this: Smoking is bad, mmm'kay!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.