sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kuumia koiria kylmässä syysyössä

Onpa viikonloppu mennyt raukeissa ja varsin rauhallisissa merkeissä. Kunnon yöunia, herkuttelua, tv-sarjoja ja leffoja. Mutta tälläiset viikonloputkin ovat välillä tarpeen, ja oikeastaan parasta elämässä.Aloitin viikonlopun katsomalla rästiin jääneet loput Walking Deadit alta pois. Ollut tässä niin kiirettä että sarja jäi itseltä "katkolle" 2. kauden muutaman viimeisen jakson osalta. Aika yllättäviä käänteitä on pariin edelliseen jaksoon mahtunut ja vielä on kauden finaalijakso odottamassa tuossa että painan 'Play'.Eilen katseltiin myös boksilta 'Poika raidallisessa pyjamassa', joka oli hieman pitkäveteinen.

Natsien hirmuteot ovat tulleet jo aiemmin tutuiksi, mutta tämä jätti loppuratkaisuja lukuunottamatta hiukan kylmäksi. Roman Polanskin 'Pianisti', Stefan Ruzowitzkyn 'Väärentäjä' tai jo aiemminkin ohimennen mainitsemani Christian Duguayn 'Hitler - Pahuuden nousu' ovat kaikki huomattavasti tasokkaammin tehtyjä sekä enemmän tunteisiin vetoavia elokuvia.Jo toista lauantaita putkeen tuli tehtyä ruuaksi tortilloita, nyt tosin kanasta enemmän fajitas-tyyppistä settiä. Helppoa ja mukavaa kun ei huvita käyttää liikaa aikaa kokkailuun ja haluaa ottaa rennosti. Jälkiruuaksi oli lettuja, mansikkasosetta ja kermavaahtoa. Namskis!Kissa-munis vahti vieressä lettujen valmistumista. Jäipä noista molemmista vielä syötävää eikä tarvitse tänään kauheasti alkaa mitään kokkailemaan. Sunnuntai sujuu siis edelleen leppoisissa merkeissä kotioloissa leffojen, sarjojen ja löhöilyn merkeissä. Ei sillä, oikeasti tykkään ruuanlaitosta todella paljon.Ilta vierähtikin sitten kotoa poissa kamiinan lämmössä punaviinia nautiskellen ja hyvää musiikkia™ eli Disco Ensembleä luukutellen. Pojat ovat tulossa Klubille keikalle lokakuun lopussa ja liput ovat olleet vakaassa harkinnassa. Sen verran kovan keikan viime vuoden Lost In Musicissa heittivät!Iltapalaksi hoitui legendaarinen paikallisherkku Kuuma koira lengedaaristakin legendaarisemmalta Vaakon Nakilta! Kyseessä on alun perin nokialaisiin grilliperinteisiin nojautuva tuote joka on sittemmin levinnyt kuntarajojenkin ulkopuolelle.

Valinnaisesti joko aimo pätkä höyrymakkaraa tai pari nakkia laitetaan sokerimunkin (siis kyllä!) väliin ja mukaan tavalliset hodarimausteet.Piti elää näin vanhaksi että sain aikaiseksi tuota kokeilla, ihan mielenkiinnostakin, sillä en ollut missään sitä aiemmin maistanut. Omaan makuun kurkkusalaattia ja muita mausteita olisi välissä saanut olla enemmänkin, mutta loppujen lopuksi mielikuva jäi kuitenkin enemmän plussan kuin miinuksen puolelle. Grilliruokaahan se on, joka ei herättele omaa kulinaristista makuhermoa erityisemmin. Mukaan lähti vielä ranskalaiset chili-cheddarkastikkeessa.

Matkalla grillille Vastavirran lämpömittari näytti +2 astetta. Nyt ei puhuta enää syksystä vaan talvi on jo pian täällä!Ai niin, meinasi unohtua. Two Door Cinema Clubilta on muutama päivä sitten julkaistu ainakin ensikuuntelulla aivan loistavalta kuulostava uusi albumi 'Beacon'. Käykää tsekkaamassa!

Nyt sohvalle, Walking Dead loppuun, tsiläks ja kolmatta kautta odottelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.