torstai 19. heinäkuuta 2012

Rakkauden musiikkia

Tästä viikosta onkin kaikkia odotuksia vastoin tulossa aivan supersiisti!



Eilen oli huisan hauskaa visailla, huomenna oli suunnitelmissa joko 22-pistepirkon keikka tai HTDJ! mutta todellinen pommi räjähti hetki sitten kun voitin I Was A Teenage Satan Worshipperin Facebook-sivuilla lipun itselleni huomiseksi täällä Tampereella Pyynikin ammattioppilaitoksen pihalla ja palloiluhallissa järjestettäville Love Music Festivaaleille. Toivottavasti näkyy techno chicksejä :)

Suuresti rakastamani IWATSW:in lisäksi huomenna esiintyvät kaikki kovimmat nimet joita olisin muutenkin halunnut mennä katsomaan.



Voisin odottaa enemmänkin tältä festarilta mutta en kuitenkaan odota ennenkuin pääsen fiilistelemään hyvää musiikkia. Artistilista on täynnä hyviä artisteja joista yksi on Groove Armada. Olen diggaillut bändiä 90-luvulta saakka ja vaikka he vetävätkin dj-setin. Muutenkin konemusiikin parissa kasvaneena dj on ollut jumala aikanaan eikä se musiikilta ole pois.




Basement Jaxxin ja Groove Armada olivat niitä isoimpia nimiä, keiden takia harkitsin alun perin lipun ostamista. Nyt kuitenkin näen molemmat samalla kertaa. Tanssiksi todennäköisesti joutuu pistämään joten lihakset vertyvät mukavasti illan Hang The Dj! indiediskoa varten :)

Lääkäri kielsi multa tanssimisen korkean sykkeen vuoksi, mutta olenhan mä neljä päivää vetäny beetasalpaajia. Pitää seurata omaa kuntoaan tietenkin, mutta tuskin maltan odottaa huomista!

Tänään vielä näen kaveria, käydään käyttämässä Kimppadiilin lahjakortti Fit Wokiin iltapäivällä ja istumassa iltaa muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.