sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Gin & Game

Mulla taitaa olla joku maaginen veto tonne Australian ja Uuden-Seelannin suuntaan tällä hetkellä mitä musiikkiin tulee :)

Tämän artistin osalta taitaa nyt selitys olla, että bongasin Gin Wigmoren kun kuuntelin YouTubesta muitakin aiemmin esittelemiäni artisteja. Todennäköisesti ehdotukset suosivat tuolloin alueen artisteja, mutta miten vain, jälleen aika mahtava löytö! Indietähän tämä ei ole, mut ihastuttavan rosoista poppia rokkisävyillä.



Ei varmaan yllätä ketään, että Ginin äänestä tuli ensimmäisenä mulle mieleen Amy Winehouse (R.I.P.). Jossakin videokommentissa Giniä olikin osuvasti verrattu Amyyn ja Duffyyn. Mutta kun Duffy on niin kiltin oloista kodinhengetärpoppia, ehkä Giniä voi pitää jonkinlaisena Duffyn raisumpana siskopuolena :)



Harmi että tuota toista levyä ei Spotifystä löydy, ensimmäinen kyllä sekä yksi EP, mutta onneksi on YouTube :) Ja kyllähän levyn saisi tilattua mutta en oikeastaan harrasta cd-levyjä enää. Vinyylit ovatkin sitten asia erikseen.



Tykkään myös näistä artistin tyyliin hyvin sovitetuista vanhantyylisistä musiikkivideoista jotka tuovat  vanhat elokuvat ja burleskin mieleen, eivät tietysti vähiten filmilainausten vuoksi. Valitsin tähän postaukseen nimenomaan kaikki suosikkibiisini. Mitä rosoisempaa sen parempaa.





Eilen oli tosiaan niin hieno päivä, että en millään malttanut jäädä kotiin, vaikka sisällä loppuillan vietinkin. Lähdinpä siis kaupungille pelailemaan Trivialia. Europaan on tullut hiljattain uusi Master Edition joka on siitä ollut mukava peli, että kysymykset ovat todella tuoreita. Mukavaa vaihtelua vanhoihin ja kuluneisiin versioihin.



Siinä pelin lomassa alkoi tekemään mieli manchegoa. Se ei paljon vaatinut, pelissä oli kysymys että mistä maasta manchego on peräisin? :) Meikäpoika marssi saman tien tiskiin ja tilasi antipastolautasen, ilman lihaa. Oliiveja, valkosipulia, hillottua päärynää, Europan ihanaa parilaleipää, manchegoa ja brie-juustoa.

Olen kerran aiemmin syönyt isomman version tuosta lautasesta, ja silloin serranokinkut ja salamit eivät oikein meinanneet mennä alas joten sain sovittua special-made-just-for-me annoksen. Aikaa oli, koska asiakkaita oli aivan todella vähän. En ole koskaan nähnyt Europaa noin tyhjänä lauantaina.



Ruoka oli maistuvaa, mutta vaikka tuo uusi Trivial viihdyttävä on, en ole onnistunut siinä vielä kertaakaan voittamaan! Vaatinee siis enemmän harjoitusta ;)

Päivän asuna oli Dressmanin farkkupaita, Pull & Bearin farkut ja Topmanin espadrillot. Tilasin muuten perjantaina Topmanista uusia vaatteitakin. Ilme on mökö (en tiedä miksi :) ).

Vielä viisi päivää töitä ja sitten kaksi viikkoa lomaa, Homo!-oopperaa, festarointia ja chillailua.

PS- mikä ihmeen G-kirjain se tuossa otsikon fontissa on olevinaan?

2 kommenttia:

  1. Mun on tehny koko paivan ihan kauheesti mieli hyvia oliiveja ja valkosipulia. Huomenna kayn hakemassa. Haluaisin kans nahda ton Homo! -oopperan. Harmi, etten ole siella pain.
    Enka ollut ennen kuullut tata Gin Wigmorea, tykkaan!

    p.s. ma copy pastetin sun otsikon mun osoitekenttaan, kun en osannut lukea sita. Kummallinen G!

    VastaaPoista
  2. Hei jee! Kiva et saa jaettua omia löytöjä eteenpäin. Recycle or die ja silleen :)

    Tota Homo!-oopperaa pyörii Tampereen Teatterikesässä vaan kaks näytöstä, tiistai-iltana ja keskviikkoaamuna. Ei ihme että tiistai myytiin heti alkuun loppuun. Helsingissähän se pyörii ihan jatkuvalla syötöllä.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.