maanantai 23. heinäkuuta 2012

Elämä on yhtä elokuvaa :)

HUOM! Jos et halua tietää mitään Yön Ritarin Paluusta, kannattaa jättää seuraava kirjoitus lukematta.

Tänään se tapahtui. Vihdoinkin pääsin katsomaan uuden Batmanin. Odotukset tosin taisivat olla liian korkealla kahden edellisen elokuvan perusteella ja tämä jäikin hieman vaisuksi ja aika perinteiseksi supersankarielokuvaksi omalla asteikollani.

Olen kuitenkin pitänyt kaikista näkemistäni Christopher Nolanin elokuvista suuresti, joten ei tätäkään täysin voi romukoppaan nakata. Onhan tämä action-elokuvien aatelia kuitenkin.


Aiemmassa kahdessa osassa oli enemmän synkkyyttä ja hyvää näyttelijäntyötä jotka tästä uupuivat. Mielipiteeni varmasti pehmenee ajan saatossa, mutta juuri nyt katsottuani hieman mitäänsanomaton oli, ja jätti kuitenkin liikaa kysymyksiä auki ollakseen trilogian päätösosa. Kuitenkin mahdollinen jatko-osa repisi enemmän koko trilogian konseptia rikki ja tekisi tämän osan tyhjäksi.

On taas menojalalla pitkin viikkoa eikä kotona paljoa ehdi majailla mutta niistä täällä tuonnempana, sen verran voin kuitenkin kertoa että jo huomenna olisi tarkoitus mennä uudelleen elokuviin ja syömään :) Ihan hyvä että edellinen viikonloppu meni enimmäkseen kotioloissa.


Päivän asuna oli H&M:n lätsä, farkkupaita ja farkut, jalassa Jack & Jonesin tossut ja olalla Conversen laukku. Leffan jälkeen mentiin vielä istumaan hetkeksi Kahvila Valoon, yhteen suosikkikahviloistani.


Ja vaikka mollaankin elokuvaa tässä hieman, kannattaa jokaisen katsoa se itse ja muodostaa mielipiteensä vasta sitten.

Muutenkin action-elokuvien faneja hemmotellaan tänä vuonna runsain mitoin. Batmanin lisäksi ensi-iltansa saavat jo elokuussa The Expendables 2 sekä lokakuussa seuraava James Bond. Tuskin maltan odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.