perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hyvän musiikin päivä

Australialaisen Van Shen olisi helposti voinut lisätä eilen tämän kesän positiivisiin levy-yllättäjiin, mutta niin tuoreita osa näistä on että en ollut vielä kuunnellut siinä vaiheessa koko levyä. Tänä aamuna sen kuuntelin kokonaisuudessaan ensi kertaa.

Kaiken lisäksi sen tosiaan voi ynnätä vielä sinne maapallon kaakonkulman artistilistaan mitä eilen hehkuttelin!


'Idea Of Happiness' on Van She:n toinen levy, joka on vasta julkaistu heinäkuun alussa. En vain kyllästy kertomaan miten mieletöntä on kuinka paljon hyvää uutta musiikkia olen tänä kesänä löytänyt. Van Shekin on näitä uusia artistituttavuuksia jota kautta vasta löysin koko levyn. Musiikki on elämä.

Lupasin myös jakaa enemmänkin tätä hyvää musiikkia, joten tässä sitä tulee. Ensin ihan muutenkin tuoreita biisejä tämän vuoden puolelta, ja lopuksi pari vähän vanhempaa.


Zulu Winterin 'Language' oli jo eilisen albumipostauksen ohessa, mutta halusin nostaa sieltä vielä tämän raidan yhtenä levyn vahvimpina kappaleina. Tykkään!

Foxes on lontoolaisen Louisa Rose Allenin pseudonyymi, ja yksi ehdottomasti eniten kolahtaneista uusista löydöistä. Varmasti myös yksi lähitulevaisuuden nousevia kykyjä. Erityisesti tuo 'Warrior' oli se joka herätti mun mielenkiintoni, mutta lisäsin 'White Coats':inkin listaan musiikkivideon takia.Electric Guest on yksi harvoista jenkkibändilöydöistä, loistavan Imagine Dragonsin ohella, jota hehkutin aiemmin keväällä. Helmiä mahdollisuuksien maasta.St. Lucia on myös amerikkalainen artisti jolta kaikki kuulemani biisit, joita ei montaa ole vielä löytynyt, ovat iskeneet mun indiemusahermoon. Hipster hurraa!


Lopuksi jo lähes kulttiasemaan päässyt Klaxons, joka on myös soinut mulla vähän niinkuin myöhäisherännäisenä viime viikkoina useampaan kertaan.


Tiesin bändin jo aiemmin, sillä Singstarissakin mulla on 'It's Not Over Yet', uusintaversiointi yhdestä 90-luvun kovista anthemeista Gracen alkuperäisversiosta. Näistä 'Golden Skans' on ehdottomasti kovin kaikista!

Tälle päivälle näyttää sääennuste aika houkuttelevalta. Pussikalja kiinnostaa, saapa nähdä vaihtuuko mun rauhallinen koti-ilta sittenkin kesähedonismiin ;)

EDIT: Tämä ihana Bloggeri oli taas hukannut ton Klaxonsin videon. Nyt lisätty takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.