perjantai 20. heinäkuuta 2012

All Hail The Great Spotify

Oonpas ollu aika tuottelias viime päivinä :D

Mutta musiikkia on hyvä postailla aina kun mieleen tulee. Suuri osa näistä on aina työmatkamusiikkia joita olen kerännyt listoille Spotifystä. Paljon uusia löytöjä on sieltä tämän vuoden puolella tullut ja tiputtelenkin niitä aina sitä mukaa kun mieleen tulee.Ilman Spotifyä olisi todellakin jäänyt useita kiehtovia uusia artisteja biiseistä puhumattakaan, löytämättä. Erityisesti kiitettävää on sinne lisääntynyt indiemusiikin määrä ja illalla pääsee fiilistelemään lisää ihan tanssilattiallekin.

Olen näitä aiemminkin tänne postaillut ja pistelen jatkossakin hyviä biisilöytöjä mutta itselle nämä Jessien ja Jescan raidat kolahtaa ja kovaa. JES!


Slowdance myös iski heti ekalla kuuntelulla. Olen tosin heiltä kuullut vasta kaksi biisiä, sillä enempää ei löydy. Voihan tietysti olla, että moni näistä bändeistä on sen verran tuoreita ja vasta breikkaamassa että niitä ei sen vuoksi niin paljon olekaan tullut vastaan.


Sam Sparro taas oli uusi löytö myöskin, nimenomaan tämän kyseisen biisin kautta. Spotifyn yksi parhaita ominaisuuksia ovat samankaltaiset artistiehdotukset ja muiden julkiset soittolistat. Kuin aivan yllättäen, bongasin myös että Sparro esiintyy tänään Pori Jazzeilla.

Ei sillä että olisin ollut menossakaan vaikka Emeli Sandé ja Paloma Faith mua kiinnostivatkin, ja jälkimmäinenkin peruutti konserttinsa, mutta mielenkiintoista. Samista kuullaan varmasti vielä pitkään ja tietty kaimalle pitää nostaa hattua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.