torstai 12. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Kesä vierähti, ja siinä samassa myös Flow Festival jäi taakse. Syksy tuli ja sekin on taittumassa kovaa vauhtia talvea kohti. Elämä kuitenkin maistuu mukavalta. Olen tuosta Budapestin reissusta lähtien ollut matkakumppanini, nykyisen tyttöystäväni kanssa, melko tiiviisti yhdessä.

Se tosin on tarkoittanut elämää kahden kaupungin välillä. Suurin osa kesälomastani menikin Helsingissä, samoin useammat viikonloput sen jälkeen olen ollut siellä, mitä Tampereella. Elämääni ilostuttavat hänen lisäkseen myös syyskuun alussa perheeseen tulleet kissanpojat, vekkulit ja niin suloiset kehrääjät. Instagramista kuvia heistä löytyykin melkoisesti :)

Kulumisieni päivittäminen liittyy viimeaikaisiin ajatuksiin jakaa joitakin musiikillisia kohokohtiani tältä vuodelta. Ja kuten varmasti arvata saattaa, oli Pet Shop Boysin keikka Flow'ssa tällä saralla se kaikkein kovin, se oli kuitenkin suuri unelma, joka vihdoin toteutui juuri oikeanlaisessa ympäristössä, ja ne visuaalit... HUH! Silläpä aloitan tämän muutaman postauksen sarjan juurikin näillä kolmella videolla, jotka taltioin tuolta elokuiselta keikalta. Ne on kuvattu iPhonella, joten kuvanlaatu on mikä on, mutta mielestäni se on kuitenkin riittävä.

Samalta YouTube -tililtä löytyy toki muutama muukin taltiointi kyseisiltä festivaaleilta, kuten myöskin Florence and the Machinen loistavasta setistä. Mielessä on ainakin vielä pari muuta postausta, jotka tulevat tässä lähiaikoina. Joten kannattaa taas hetken aikaa pysyä kuulolla!


5 kommenttia:

 1. Voi kun kiva kuulla susta pitkästä aikaa, ja vielä näin positiivisia ajatuksia :)

  VastaaPoista
 2. ps. Esittelypostausta kisujen tiimoilta toivotaan! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Mutta ikävä kyllä joudut oleen Instagramin armoilla sinäkin, mitä heihin tulee :( Kun ei oo omia kissoja kuitenkaan, vaikka niin ihania ovat, että pitävät muakin ihan läheisenään, niin en oikein viitsi tehdä postausta.

   Poista
  2. Aih, no sitten tyydyn instaan :) Aivan ihania mirnokkeja ovatkin!

   Poista
  3. Sorryyy! :) Lisää tulee kuitenkin melko varmasti lähipäivinä. Flunssa vaan ei hellitä, mut tarkotus silti olis lähteä taas tien päälle.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.