perjantai 21. joulukuuta 2012

Maailmanlopun meininki!

Eipä tullut maailmanloppua sittenkään, vaikka tänä päivänä eräs muu pitkään mua jo vaivannut juttu tulikin matkansa päähän. Joululomakin alkoi, ja pääsee vihdoin lepuuttamaan aivoja. Todennäköisesti pikkuhiljaa mustakin tulee onnellisempi ihminen kun kerran saatiin uusi mahdollisuus jatkaa tätä maailmanlopun meininkiä ;)

He-le-mi musavideo muuten!Elämä viime aikoina on ollut niin raskasta, että oli ihan tosi kiva kun pääsin kavereiden kanssa pitämään vähän hauskaa keskellä työviikkoakin. Keskiviikkona tosiaan lauleskeltiin kaverin kanssa Singstaria, ja tein hyviä tonnikalalämppäreitä, parhaita ehkä ikinä! Eilen taas lähdin toisen ystäväni kanssa Europaan syömään ja pelailemaan, tietenkin lempipelejäni Yatzya ja Trivial Pursuitia. Uutena vuotena pääsee sitten vetämään Singstaria vähän isommalla porukalla! Aion tänäkin vuonna vetää tequilakännit!

Arvoin pitkään antipastolautasen ja lämpimän prosciutto-mozzarella leivän välillä, mutta päädyin lopulta jälkimmäiseen, ja onneksi näin. En ollut ennen maistanut tuota makuyhdistelmää Europan leivistä, ja hemmetin hyvää oli. Mun suosikkeja kyllä silti on kana-vuohenjuusto ja mozzarella-pesto. Muutenkin oon ajatellut jouluna taas herkutella juustoilla ihan kotona, joten ajattelin malttaa vielä vähän aikaa.

My pussy tastes like Pepsi Cola...

Tulin vasta töistä, enkä oo vielä päässy ihan täysin lomamoodiin. Tarkoitus on lähteä vielä kaupungille hakemaan joulun viinit ja jonkin verran muutakin ruokapuolta kaupasta, kauppahalliin meen sitten vasta sunnuntaina. Ja huomisaamuna musta tulee kissan hoitosetä \o/

Rentoa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.