maanantai 24. joulukuuta 2012

Rauhallista joulua!Terveisiä täältä notkuvan herkkupöydän ääreltä. Aamu alkoi juustoilla sekä lahjaksi saamallani Mokkamestarien suklaakahvilla. Työpaikalta ei tänä vuonna tullut lahjaa, vaan pieni bonus, joka tietysti lämmitti mieltä jopa paremmin kuin tavara. Pöydässä oli sekä ostamiani keskivanhaa goudaa, vuoden kypsytettyä manchegoa, valkosipulimaalaisbrietä ja sinihomejuustoa. Täytyy kyllä myöntää että ostamani viikunahillo sopii täydellisesti näiden juustojen kanssa.Koko aamupäivä onkin tullut valmisteltua päivällistä ja hörpittyä glögiä. Jotenkin tuntuu hölmöltä kattaa vain itseään varten, mutta onneksi joulu on vain kerran vuodessa. Oli kuitenkin kivempi istua pöydän ääreen nautiskelemaan, kun jaksoi vähän panostaa esillepanoon.

Vissiin tuli silti vähän liikaa hamstrattua ruokaa, mutta onpa sitten useammaksi päiväksi :) Kinkkua kun ei pysty paria päivää enempää syömään, mutta juustoa, katkarapuja, mätiä ja lohta kyllä.Kissaneitikin sai jo aamulla kalkkunaleikettä, kokkailun lomassa katkarapuja ja pienen nokareen savulohta itsekin. Kovin kun on muutenkin kiltti ja rauhallinen niin mikäs meillä täällä on ollessa, ruoka sai olla rauhassa pöydällä, mirri ei tullut edes isommin kerjäämään.

Kovasti on herkut, rapsuttelut ja naruleikit kelvanneet neidille ja eilisestä onkin huomattavasti rohkaistuttu. Leikittiin illalla kengännarulla pitkä tovi ja sen jälkeen ollaankin oltu jo ihan hyviä kavereita.Sähkö pitää meidät lämpimänä. Laitan saunan päälle ja kunhan päivä alkaa hämärtää, sytytän kynttilät. Suklaan, juuston ja viinin täyttämänä toivotan hyvää joulua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.