tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulunalusviikon kiireet

Ääh, mulla on kauheesti vielä tekemistä iltaisin töiden jälkeen ja viikonloppuna, ennenkö joulu ehtii alkaa. Tänään pitäisi vielä sauna pestä jotta pääsee puhtaaseen joulusaunaan. Kyllä, jo nyt koska en tiedä missä muussakaan välissä ehdin :)

Huominen ruoka on uunissa, tein juuri pari soijanakkohodaria (nam saatana!) ja vähän aiemmin tulin Ikeasta, josta ostelin vähän lahjatarvikkeita ja ruokaa. Joululahjoja on tänä vuonna vähän, ne on pieniä ja niitä on vain parille kaverille. Miksi ostaa kauheasti lahjoja muille jos itsellä ei ole joulufiilistä?Huomenna kaverin kanssa lauleskellaan Singstaria ja torstaina olis tarkoitus nähdä toista kaveria pitkästä aikaa. Töissä on ihan pirun hektistä, duunia riittää ihan tosissaan, mutta onneksi se kaikki jää silti neljältä sinne toimistoon odottamaan seuraavaa aamukahdeksaa. Iltaisin pitää sitten tehdä kaikki mitä ehtii.

Perjantaina on palkkapäivä ja pitää vielä käväistä pyörähtämässä katselemassa viimeisiä lahjajuttuja kaupungilla. Lauantaina kissaneiti tulee hoitoon ja sunnuntaina pitää hakea kaikki viimeisetkin jouluruuat koska maanantaina onkin jo aatto. Mun tulee ihan harmillisen liian harvoin käytyä kauppahallissa, mutta mun jouluperinteeseen se kuitenkin kuuluu. Sieltä aion nytkin hakea loput ruuat omaan joulupöytään, joka ei kyllä mitenkään erityisen jouluinen ole. Suotta miettiä ruokia liian tarkkaan ja kattaa vain itseä varten hienosti, riisipuuroa varmasti jään kaipaamaan, sillä sen tekemisestä ei tule koskaan mitään! Johonkin väliin ymppään kyllä sen Hookinkin tässä! Varmasti :)

Niin että vaikka mulla onkin tulossa rauhallinen joulu, sitä ennen en kyllä ehdi kyllästymään ja pysähtymään. Ehkä se lepo tuleekin sitten tarpeeseen ja tuntuu mukavalta.Nyt ei tarvitse kuin pestä sauna koska eilen siivoilin jo vähän ja tein superherkullista kasviswokkia. Keksin esikeittää soijasuikaleet samassa maustevedessä jossa keitin nuudelitkin. Muuten laitoin sekaan paprikaa, sipulia ja porkkanaa. Saattoi olla yksi parhaista kasvisruuista joita olen koskaan tehnyt!

Tässä taas muutama kiva biisi joilla jaksaa varmasti tän kolme päivää! Mä en oo muuten muistanu kai mainitakaan, että keväällä hehkuttamani Imagine Dragonsin albumi 'Night Visions' putkahti tossa aiemmin kokonaisuudessaan Spotifyynkin. Sitä ei ensin ekaan pariin kuukauteen sieltä löytynyt, mutta nyt löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.