sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Viikonloppu värikuvina

Tai no, eipä nuo kovin värikkäitä ole tähän vuodenaikaan :) Aika rauhallinen viikonloppu on ollu, mutta sitäkin herkullisempi.

PowerShottia ei sitten haettukaan vielä perjantaina töistä, joten sain pari ekstrapäivää aikaa kuvailla sillä. Pistin kuitenkin kameran takaisin pakettiin, eli nyt viimeistään on se testattu. Perjantaina tuli myös postissa mun Nuorgamin kilpailusta aiemmin voittamani Lindstrømin 'Smallhans' albumi. Loistava levy, joka on tullut kuunneltua jo pariinkin kertaan.Perjantaina tuli piipahdettua Jack The Roosterin pikkujouluissa, joissa oli tänä vuonna todella hyvät ruokatarjoilut. Tietysti myös drinkkiliput asiaan kuuluvasti. Vuoden tamperelaiseksikin äänestetty Poppamies itse toimi joulupukkina ja jakeli niitä ihania Hot-Headzin Chipotle-sinappisipsejä asiakkaille.Tarjolla oli monenlaista sapuskaa. Kanakastiketta, tulista lihakastiketta (siis todella hottia, huh :) ), falafeleja, erilaisia uppopaistettuja chilirenkaita, riisiä, salaattia, dippejä ja jälkiruuaksi herkullista juustokakkua kermavaahdolla ja haluamillaan kastikkeilla. Todella tykit tarjoilut ja kuten kuvasta näkyy, lautaselle tuli lapattua melko keko. Tästä on gourmet kaukana, mutta ihassama! Drinkkilipulla sai pari mietoa hanajuomaa, Jägermeisterin ja glögin.

Tälläisillä mätöillä vain odotan jo seuraavia pirskeitä ;) Roosterissa on kyllä niin kelvolliset burgeritkin, että joku sunnuntai sinne voisi mennä testaamaan paikan siipisunnuntain. Siipiä saa silloin burgerin kanssa kaupan päälle niin paljon kuin jaksaa syödä!

Keskustorin Joulutorille oli pitänyt lähteä jo useampana päivänä, lähinnä safkailemaan, mutta ei ole ehtinyt. Koska sieltä sai mahansa täyteen myös melko kohtuulliseen hintaan, oli tuo ihan hyvä korvike kotiruualle lauantaina. Torilla olevassa kodan lämmössä oli mukava istua, lauantaina puhalsi nimittäin tosi kylmä tuuli. Syötiin paistetut riistamakkarat ja Pyynikin näkötornin telttakahvilassa kuuluisat munkit.

Muuten on tullut vain levättyä kotona ja chillailtua, mm. Singstarin parissa. Enää viisi päivää töitä ja sitten alkaa tavallaan odotettu joululoma. Odotettu sikäli, että töissä on ollu todella kiirettä ja pientä stressinpoikastakin kai on yrittänyt pukata. Mutta mitä jouluun tulee, niin siihen mun fiiliksenikin parani, sillä mä en ehkä joudukaan viettään joulua ihan itekseni.

Juuri kun olen tässä taas pidempään miettinyt, miten leppoisaa elämä olis kun olis oma kissa ja juuri torstaina ehdin kirjoitella nettiinkin että pitäisiköhän sellainen hankkia, kysyi työkaveri että voisinko mä hoitaa heidän kissaansa jouluna. Itselle siellä kulkeminen pari kertaa tai edes kerran päivässä olis ollut turhan hankalaa, erityisesti kun julkinen liikenne ei palvele, mutta sen sijaan näyttää nyt siltä että kisuli tulee piristämään mun päiviä tänne! :)

5 kommenttia:

 1. Kappas, taas on oltu samoilla mestoilla :D Olin siis kans Roosterissa perjantaina. Tosin vasta yhentoista jälkeen, kun pikkujoulumeiningit alko olla ohi :)

  Ihanaa, kissa joulukaveriksi! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lähdin aika lailla siinä yhentoista pintaan/jälkeen. En olis ikimaailmassa voinu jäädä Hintsasta kattoon O:)

   Poista
  2. Oliks siä Hintsanen esiintymässä vai? :D Me oltiin jossain ihme puolella, mis en oo aiemmin ollu, ni on menny se kyllä ihan ohi. Vaik en mä siitä karaokestakaan ihan täysillä innostunu, mitä tuo muu porukka veteli innoissan :P

   Poista
  3. Haha, no oli! :) Te olitte sit siellä peräbaarissa selkeesti, mut ilmeisesti myös sopivasti kujalla O:)

   Poista
  4. Heh, myönnettäköön ;) Isoveljen tuparibooli oli petollista.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.