maanantai 11. helmikuuta 2013

VoFin ensimmäinen vaihe paketissa

Oli tosiaan jäänyt tää mieletön jakso näkemättä ennen eilistä iltapäivää, koska olin niin kiireinen koko viikonlopun, mutta vihdoin sen sain katsottua ja voi piru...

Niin päräyttävää, tajunnan räjäyttävää. Sitä fiilistä minkä Inga Söderin veto Voice of Finlandissa sai aikaan, todella ei ole vielä kukaan toinen artisti pystynyt tänä vuonna ylittämään, eikä tule mieleen että olisi missään muussakaan yhteydessä todella pitkään aikaan!

Inga lauloi Jessie J:n biisin 'Who You Are' ja mulla meni kylmät väreet ihan jatkuvasti läpi koko biisin ajan. Tulkinta oli vielä niin paljon alkuperäistä parempikin, eikä ne väristykset loppuneet moneen minuuttiin esityksen jälkeenkään. Aivan tajutonta, tässä todella on kisojen paras laulaja, ja Elastisella niitä hyviä on aika hurjasti. Aivan pirusti kyllä harmittaa jo etukäteen, millainen määrä upeita ääniä pelkästään tuosta joukkueesta vielä tippuu.Eikä Paulan joukkueeseen matkannut Daniela Perssonkaan hurjasti huonommaksi jäänyt, vaikka ei samanlaista tunnepurkausta mussa saanutkaan aikaan. Laulaja oli todella kovaa tasoa ja Kings Of Leonin biisi hyvä. Myös Katri Korpisaaren ja Linda Herrasen esitykset olivat oikein mallikkaita, mutta jäivät niin auttamattomasti näiden kahden muun varjoon, että multa ei enää riitä tarpeeksi sanoja kehua niitä normaalia enempää :)

Kaikki valmentajat jo ensimmäisellä kertaa vakuuttaneet esiintyjät on tänä vuonna valittu. Ensi viikolla mukaan tulee vielä tavallaan ne, jotka saavat tavallaan toisen mahdollisuuden säälistä radio-ohjelman kautta, mutta itselläni katse on näiden jo valittujen laulajien kaksintaisteluissa.Koska loistavia laulajia on koko kausi täynnä, ja itsellenikin on matkan varrella tullut huomattavasti suurempi määrä suosikkeja kuin viime vuonna, joudun osasta niistäkin karsimaan ja nauttimaan jatkossa vain yksinomaan hyvistä esityksistä. Jätän esimerkiksi kaikki omat rokkimimmit (mm. Tea, Maya, Linda) nyt jo listalta pois. Tunteet ja sielukkuus vievät voiton aina mulle hyvästä showmeiningistä. Ingasta kuitenkin tuli nyt jo kertaheitolla se ykkössuosikki.

Tämän kertaisten Ingan, Danielan ja Katrin lisäksi ennustan vahvoimmiksi voittajaehdokkaiksi lukeutuvan Tomas Höglundin, Joonas Salosen, Roope Permannon, Carolina Storrankin ja Ikenna Ikegwuonun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.