keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Flow tulee kovempana kuin ikinä!

Oli todellinen jumituspäivä töissä ja aamu ei meinannut lähteä käyntiin millään, ainakaan ennen kuin sain litran verran kahvia polttoaineeksi. Kyllä se siltikin tuntui pitkältä, onneksi päivän ehdottomasti kovin piristysruiske tuli ennen puolta päivää.

Flow Festival nimittäin julkaisi tänään lisää artistipäivityksiä ja mulla meinas mennä kahvi väärään kurkkuun. Pelkästään ensimmäinen artistijulkistus sisälsi lähes tarpeeksi esiintyjiä joiden takia festarit voi tänäkin vuonna lyödä lukkoon, mutta että nyt sitten vielä yksi mulle kaikkien aikojen merkittävimmistä bändeistä, Kraftwerk tuo 3D-shownsa Suvilahteen.

Papathan esiintyivät Flown avauskonsertissa jo vuonna 2009, jolloin en ollut paikan päällä näkemässä, ja luulin jo menettäneeni mahdollisuuden vielä nähdä show omin silmin. Tässä on oikeudenmukaisuutta, näin asioiden kuuluukin mennä! :)

Kraftwerkin musiikki on olennainen osa meidän konemusapäiden henkisen evoluution rakennuspiirroksia, sen tukipilareita ja jokainen saundi herättää mussa vahvoja tunteita. Näitä livepätkiä katsoessa kylmät väreet vaan kulkee koko ajan päästä varpaisiin.

Enkä lainkaan pistä pahaksi, että tänä vuonna saadaan jälleen nauttia maailman yhden kovimman remiksaajadeejiin setistä, nimittäin Tensnake tulee myös festareille jälleen. Norjalainen pitkän linjan konemuusikko Todd Terje lukeutuu myös yhdeksi mua eniten kiinnostavista uusista julkistuksista. Festariliput on syytä hankkia tänä vuonna vähän aiemmin kuin viime vuonna.

Huomenna onkin sitten Ystävänpäivä, muistakaa niitä ihmisiä jotka ovat teille tärkeitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.