keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ravintolasuosituksia

Taaskaan ei voi kyllin hehkuttaa. Kyllähän mä olen käynyt kahden käden sormilla laskettavan määrän kertoja Zarillossa Otavalankadulla, useimmiten vieläpä juuri tiistaisin, mutta eilen vain tuntui osuvan kaikki odotukset kohdalleen.

Niille tamperelaisille, ja miksei ulkopaikkakuntalaisillekin, jotka eivät vielä ole paikkaan tutustuneet, pitää Zarilloa suositella vahvasti. En ole koskaan pitänyt sen ruokaa mitenkään erikoisena, sillä burger- ja tex-mex paikoista ei todellakaan tässä kaupungissa ole vajetta, niitä kun on lähes joka korttelissa vähintään yksi. Mutta nimenomaan hinta ja laatu Zarillossa kyllä kohtaavat useimmiten.

Tämä hauskasti Villin Lännen henkeen sisustettu ravintola on yksi Tampereen ensimmäisiä tuon tyylisiä paikkoja, ajalta kun hampurilaista halutessaan pikaruokapaikkojen vaihtoehtona oikeastaan oli vain silloinen Colorado (R.I.P.). Amarillokin taisi tulla kaupunkiin vasta myöhemmin. Järin suurihan se ei ole, ja usein etenkin juuri tiistaisin joutuu hiukan jonottelemaan istumapaikkaa vahvan suosion vuoksi, mutta onneksi odotellessa voi istua baaritiskin satuloilla ja siemailla edullisia juomia.Mentiin eilen kaverin kanssa syömään töitten jälkeen ja kävi vielä niin onnellisesti, että ei jouduttu juuri viittä minuuttia kauemmin odottelemaan. Siinä ehdittiin kyllä tilata yhdet alehintaiset tuopit olutta, ja ruokatilauksenkin sai jätettyä jo baaritiskille. Vähän ajan päästä pöytään tuli itselle BBQ-burger, jonka väitän hakkaavan suurimman osan vastaavista burgereista Tampereella. Ja vaikka Zarillon käyttämät sämpylät ovat juuri sitä kaameinta vehnähöttöä joka suurinpiirtein leikatessa tussahtaa atomeiksi, ei se ainakaan itseäni haittaa, sillä hattua harvoin jaksaa syödä annoksen koon vuoksi.

Zarillossa toki on normaalistikin erittäin edulliset hinnat ravintolaksi, burgerit ovat alkaen 8,50€, mutta tosiaan tiistaisin vain 5,80€. Ja kun kylkeen tulee vielä tuhti satsi ranskalaisia, tämä selittää jonkin verran tiistaipäivän suosiota siellä. Myös juomia on tosiaan tiistaisin tarjoilla kustannustehokkaaseen hintaan, ja kun itsekin burgerin syötyäni ja kolme tuoppia keskikaljaa myöhemmin makselin ravintolakäynnistäni 13,30€, lähdin sieltä hymyssä suin ja vyörymällä kohti Europaa :)

2 kommenttia:

  1. Käsittämättömän siisti lamppu. Miten se onkin ihmisillä niin, että kun näkee jotain hienoa, niin pakko alkaa pohtimaan kuinka sellaisen voisi tehdä itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi on kyllä makee. Diggaan muutenkin tuollaisista tehdas- ja tallilampuista. Rosoista lookkia, tosin pitää olla tietynlainen tila että toimii. Itsellä on sellanen ihan ostettu "sepänlamppu" työhuoneessa.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.