perjantai 22. helmikuuta 2013

Sähköä ilmassa

Jos eilen oltiin folkin ja lähes luomun alkulähteillä musiikillisesti, niin tänään olisi tarjolla huomattavasti synteettisempää ja sähköisempää meininkiä. Paikallinen Lionheart Records järjestää nimittäin Telakalla Sähköä-klubin, jossa esiintyy liuta kiinnostavia bändejä.

Streak and the Raven on itselle uusi tuttavuus, ja kuulostaa jo Soundcloudista kuultujen biisien perusteella todella pätevältä. Soundi oli antanut levylle neljä tähteä viidestä ja Rumbakin on noteerannut levyn. Heti kärkeen suosikkibiisikseni uudelta levyltä nousi tuo 'Speed of Light', joskin myös jo vanhempi 'The Federation Begins' iski kovaa.

Avasaxan keikat olen onnistunut skippaamaan aiemmin joka kerta, vaikka bändi on usein ollut esiintymässä Monsters of Popissa ja Lost In Musicissakin, mutta kyllä sekin ihan toisaalta kiinnostaa. Ja kun samalla kertaa kuitenkin pääsee kuulemaan yhtä lempibändeistäni, I Was A Teenage Satan Worshipperiä, voisi ilta olla huonompikin musiikillisesti. Toisaalta päällekkäisyyttäkin on vähän harmillisesti, samaan aikaan vastapäätä Klubilla olisivat Eva & Manu ja Ninni Forever Band.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.