keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vajaa kolme kuukautta Flow'hun

Mitäpä muutamassa viikossa on ehtinyt tapahtua Flow Festivalin saralla? Ainakin paljon uusia artisti- ja deejiikiinnityksiä. Edelleenkään ei kuitenkaan mitään äärimmäisen päräyttäviä esiintyjiä ole tulossa, mutta toisaalta niitä tasaisen hyviä on niin paljon, että mielenkiinto festivaaleja kohtaan pysyy yllä. Ja toisaalta mulle juuri tuolla Suvilahden lokaatiolla on puolet merkitystä koko festareille menossa. Se alue, ihmiset ja ruoka antavat jo tarpeeksi syitä osallistua joka vuosi.

Mutta vaikka aivan viime vuosien huippunimiä nyt ei omaan makuun olekaan buukattu, sitten edellisen postauksen tulleita uusia artisteja jotka itseäni kiinnostavat, ovat mm. yksi teinivuosieni suosikkejani Neneh Cherry, ja etenkin tuo 'Manchild' on varmasti kaikkien aikojen suosikkibiisini häneltä. Syy keikkailuun on comeback, sillä häneltä tuli tänä keväänä 'Blank Project' nimeä kantava levy, ensimmäistä kertaa 18 vuoteen. Itse tietysti toivon keikalla kuultavan myöskin vanhoja hittejä. Ehkä kuitenkin toistaiseksi eniten odotan Flow'hun saapuvaa todella loistavaa tanskalaista 'ta, josta olen kirjoittanutkin aiemmin, sekä myös vasta hiljattain uuden, entistä synkemmän neljännen levynsä 'Demand the Impossible!' julkaissutta Jenny Wilsonia. Vanhemmista biiseistä 'Like A Fading Rainbow' ja 'Let My Shoes Lead Me Forward', molemmat tietysti indiediskojen kestohittejä, ovat myös minusta aivan hillittömän kovia biisejä. Pohjoismaat ovat siis festareilla hyvin edustettuna.

Ja jos isojen nimien osalta nyt on ollutkin vähän hiljaisempaa, niin kuitenkin lähes kovimmasta päästä jälleen tänäkin vuonna on Takapihan deejii- ja konemusatarjonta, joka julkistettiin juuri tällä viikolla. Siellä ehdottomia tärppejä ovat täällä blogissakin usein hehkuttamani englantilainen Ceephax Acid Crew, sekä hollantilainen elektroclashin uranuurtaja I-F, jotka molemmat esiintyvät perjantai-illassa.

Myös päiväohjelma on nyt ollut jaossa jo pari viikkoa, joten vaikka itse olen menossa festareille kaikkina kolmena päivänä, niin ne, joille riittää vain päivä tai kaksi, voivat nyt helpommin valita osallistumispäivänsä listan mukaan.

Neneh Cherryn kuva Rodeo Magazine, 'n kuva The Windish Agency, Jenny Wilsonin kuva Fotograf Anna-Lena Ahlström, Andy Jenkinsonin kuva The Good Fix, Ferenc van der Sluijsin kuva Wikipedia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.