perjantai 23. toukokuuta 2014

Ansassa

Aivan uskomatonta, Leijonat oikeasti päihitti Kanadan! Tätä osasin vähiten odottaa koko tämän surkean turnauksen jälkeen, mutta niin vain ollaan taas mitalipeleissä, ja lauantaina vastaan tulee Tsekki, jota jotenkin pidän parempana vastuksena kuin vaikkapa Venäjää tai Ruotsia. Taas ollaan mitalikannassa kiinni!

Mutta takasin aiheeseen :) En tiedä oonko mä jotenkin myöhäisherännäinen tän asian suhteen, vai onko tästä vuodesta tulossa erityisen trap -voittoinen noin niinkuin musiikillisesti. Genrenähän trap on ollut jo vuosia pienten piirien suosiossa, mutta tässä mittakaavassa en ole siihen kuitenkaan törmännyt, varsinkaan sattumalta, ja niin useassa yhteydessä. Ensimmäinen suuren yleisön tietouteen genren räjäyttänyt biisi lienee Baauerin 'Harlem Shake', josta lopulta muodostui yksi internetin väkevimpiä ilmiöitä.

Ensiksi yksi viime vuosien ruotsalaisista lempiartisteistani, Elliphant julkaisi kevättalvella 'Look Like You Love It' EP:n, jolla oli pääasiassa uusia, aivan todella jyystöisiä tanssilattialaahareita, hyvällä tavalla. Muutama biisi tuo mieleen myös Leila K:n. Mutta nyt tuoreimpana myös M.I.A.:n uusin biisi 'Double Bubble Trouble' kuulostaa aivan samalta. Näillä raidoilla yhteistä on erityisesti myös tuo tietysti jo Ellinorilta tuttu raggatoastaus tyylinä, ja se viimeistään on asia, joka trapin on saanut kuulostamaan itselle niin mielenkiintoiselta.

Tykkää kuka tykkää, mutta minä ainakin lämpenen näille biiseille. Pystyn hyvin ennustamaan, millainen musiikki soi tänä kesänä tanssilattioilla. Dubstep onkin jo niin hasbeen :)

Kaiken muun hyvän lisäksi se on muuten perrrjantai, ja illalla on Jack The Roosterin synttärit!


4 kommenttia:

 1. Mekin alettiin kattoon peliä sillä ajatuksella, että "katotaan nyt kun suomipoika ottaa turpiin".
  Mutta viimeset minuutit kun oli menossa niin tuli sellanen että "ei hittolainen, kyllä ne saattaa tän oikeasti voittaakin" :P

  VastaaPoista
 2. Joo, kieltämättä ollu näissä kisoissa vähän sellanen luovutusfiilis. Aika kova pommi voittaa Kanada. Itekin uskalsin vasta alkaa tuulettaan Pakarisen maalia.

  Ja kun vastaan tulee huomenna Tsekki, niin onhan se ihme, jos sille ei pärjätä tän jälkeen. Sitten oliskin jo Suomi-Ruotsi finaali potentiaalinen, vaikka epätodennäköinen :)

  VastaaPoista
 3. Onko synttäreille jaettu jotkut kutsut? Itsellä kantiskortti, mutta ei ole tullut kuukauteen siel käytyä syömässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Niitä pitää ite tietää pyytää tiskiltä, tai jotkut kivat baarimikot joskus saattaa kysästä, mutta yleensä. Itellä ei oo kokemusta, et saako niitä vielä saman päivän aikana. Tästä just oonkin lähdössä keskustan suuntaan :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.