lauantai 31. toukokuuta 2014

Back to Kallio and then some

Kuten tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet jo eilen huomata Instagramista, lähdin viettämään talvilomapäivääni Helsinkiin, ja suuntakin oli paria poikkeusta lukuunottamatta selvä - halusin palata takaisin Kallioon, jossa en ollut ehtinyt käydä sitten toissakesäisen Helsinki-viikkoni.

Ilmat eivät tällä kertaa olleet ihan samaa luokkaa, mutta sain olla onnekas kun koko päivänä ei kuitenkaan satanut. Ensisijaisesti yhdistin Kallio-ekskursiooni kuitenkin kulinaristisia nautintoja, ja visiittejä monenlaisiin kivoihin paikkoihin, joista onkin tulossa kokonainen sarja lyhyitä postauksia. Kunhan saan kaikki kuvat jäsenneltyä, ja tekstit niihin kirjoiteltua.

Niitä odotellessa tässä kuvia minulle joistakin Helsingin mieluisimmista paikoista. Otin aamulla bussin Puu-Vallilaan, tuohon Helsingin Pispalaan, ja aloitin kävelyn Kallion ja Kruunuhaan kautta kohti Kaartinkaupunkia. Illalla junassa kotiin päin tullessa huomasi ensimmäisen kerran, että käveltyä oli tullut. Punavuori ja Eira jäivät tältä reissulta käymättä, mutta ehkä sinnekin sitten jossain vaiheessa. Toisaalta, miksi mennä, kun Kallio on kuitenkin mulle se ykköskaupunginosa Helsingissä. Ei siitä mihinkään pääse. "Kalliossa on hyvä olla, Töölössä on tyhmä olla. Kalliossa on aina hauskempaa ja enemmän paikkoja harrastaa. -Kari Aalto"

Helsinkiläisille näillä kuvilla ei varmasti ole juurikaan mitään annettavaa, mutta muille ehkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.